Beko BDFN36640XA, model 16 seturi

Dacă sunteți interesați de o mașină de spălat vase cu o capacitate foarte mare de spălare atunci vă recomand modelul Beko BDFN36640XA. Acesta este una cu clasa C de eficiență energetică și de tip standard (adică nu e incorporabilă).

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care e foarte bun din toate punctele de vedere. Pentru a ne demonstra fiabilitatea produsului cei de la Beko oferă o garanție de 5 ani în cazul în care înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
Din imaginea de alături se poate observa că aparatul are un panou de comandă modern de tip touch.
Pe aparat se poate vedea și inscripția Auto Dose, acest lucru presupunând că aparatul are o tehnologie care dozează automat detergentul lichid. Iar umplerea recipientului trebuie realizată o dată pe lună.

Pro: Motorul care echipează acest model și unul de tipul invertor, iar principalele avantaje ale unui astfel de motor sunt eficiența energetică, durabilitatea și nivelul scăzut de zgomot.
Eficiență energetică a aparatului e una superioară la acest lucru contribuind atât motorul cât și opțiunile diverse. Printre aceste opțiuni numărându-se încărcarea la jumătate. În cazul acestui model această încărcare la jumătate e numită Flexible HalfLoad.
Trebuie să adaug că are clasa C de eficiență energetică cu un consum de 77 kWh la 100 de spălări.

Contra: Ca dezavantaje ale acestui model trebuie să menționez că are un preț ușor crescut și că nu are facilitate smart. Ultimul lucru înseamnă că aparatul nu poate fi controlat de pe un telefon mobil. Per ansamblu recomand acest model celora interesați de un produs de calitate de la un producător de top are și comercializează produsele la nivel de continent.

Iar dacă sunteți interesați de alternative atunci aici găsiți câteva modele standard și incorporabile de la acest producător precum și de la alții.

Te-ar mai putea interesa