Beko BDFN26640XC, mașină de spălat vase de top

Mașina de spălat vase Beko BDFN26640XC este una deosebită și se poate observa doar după design. Prețurile sunt justificate la astfel de producători deoarece sunt experimentați, știu ce vor utilizatorii și oferă variante pentru buzunarul tuturor. Acest aparat e un adevărat ajutor în bucătărie și nu numai. Puteți lua o mașină de spălat chiar și pentru mica voastră afacere și veți câștiga timp și bani. Poate fi pusă sub blat dacă mobilierul e suficient de înalt și cele incorporabile se instalează ceva mai diferit.

Dacă acest aparat vi se pare prea scump, puteți alege unul cu capacitate mai mică, pe alb, eficiență energetică E/F (inferioară) și cu mai puține tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o capacitatea de încărcare de 16 seturi și pentru a putea spăla eficient, trebuie ales și un program corespunzător. În total, are 6 programe de spălare, adică la fel de multe program ca la mașinile clasice. Are clase de eficiență foarte bune: C la consumul de energie și A la condensare. Deci pe lângă că le spală foarte bine acele rufe, acest aparat se ocupă și de uscarea lor.

Controlul e unul de tip electronic, e evident din faptul că are un ecran digital nu foarte mare (cu cât e mai mare cu atât e mai funcțional, deoarece oferă mai multe informații). Panoul de control oferă butoane pentru selectarea programelor și diferitelor opțiuni/funcții, iar pictogramele sunt foarte utile.

Ca și tehnologii, mașina prezintă următoarele: Hygiene Intense, motor ProSmart Inverter, CornerIntense, Acrobat System, TrayWash. Are eficiență excelentă, iar consumul de resurse (în special cel de energie) depinde și de programul ales, dar consumul de apă e relativ același.

Plusuri: arată bine, e eficientă, performantă, are o capacitate de spălare satisfăcătoare, sertar pentru tacâmuri și multe programe.
Minusuri: nu e compactă.

Beko BDFN26640XC poate concura cu orice mașină de spălat similară doar că nu toate sunt la fel. Unele mașini pot fi mai ieftine deoarece nu oferă chiar așa de multe tehnologii, programe ori opțiuni. Culoarea poate acesta prețul unui aparat dar nu așa de mult.

Te-ar mai putea interesa