Beko BDFN26430X, model clasa D pentru 14 seturi

Beko BDFN26430X e o mașină de spălat vase pentru 14 seturi așa încât să fie suficientă unei familii mai numeroase.
E un aparat care pe lângă aspectul plăcut are și o multitudine de dotări utile. Acestea ajută la o spălare rapidă și cu un consum mic de resurse.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că are culoare argintie așa încât să se potrivească în orice bucătărie.

Păreri pro și contra

Aparatul Beko BDFN26430X vine cu mai multe lucruri pozitive și voi încerca în rândurile care urmează să le descriu pe cele mai importante.
1. Are clasa D cu un consum energetic de 85 kWh la 100 de spălări. Nici consumul de apă nu e mare deoarece la ciclu are 11,5 litri.
2. Capacitatea de spălare e una mare de 14 seturi așa încât să nu fie nevoie de mai multe spălări în aceeași zi.
3. Vine cu diverse opțiuni utile precum HalfLoad, adică încărcarea la jumătate, Automatic Door Opening și HygieneShield. Acest ultim lucru presupune dezinfectarea vaselor folosind abur la temperaturi înalte și clătire cu apă fierbinte. În privința Automatic Door Opening, acest lucru presupune întredeschiderea ușii la sfârșitul programului.
4. Are senzor care detectează gradul de murdărire al vaselor și în funcție de acesta programează cantitatea de apă necesară. Aparatul are opțiunea AutoProgram care ajustează timpul și temperatura în funcție de gradul de murdărie de pe vase.
5. E echipat cu 6 programe așa încât să poată spăla vasele cum vă doriți.

Din păcate nu e un aparat smart și nici slim. Acest ultime lucru e așa deoarece dimensiunile sunt de 85x60x60 îxlxa cm.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat premium pentru acasă cu care să spele vasele ca noi cu un consum mic de curent.

Te-ar mai putea interesa