Beko BDEU 090/BDEU 091, aer condiționat A++

Un aparat de aer condiționat foarte bun e Beko BDEU 090/BDEU 091, iar lucrurile care-l deosebesc față de concurență sunt clasa energetică de răcire A++, prețul nu prea mare și nivelul de zgomot redus. Vine și cu tehnologie inversor (inverter) care e foarte bună în special datorită faptului că ajută la obținerea unui consum mic de electricitate.

Costul de achiziție e mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un brand recunoscut la nivel european. Dacă aveți oarecare rețineri în a cumpăra ceva de la Beko atunci trebui știut că brandul acesta e unul care-și comercializează produsele în întreaga Europă. Mai exact acest brand e deținut de o firmă turcă… aceeași care dețin și Arctic (brandul românesc fiind vândut doar în România. și mai nou în Bulgaria și Ungaria).

Aparatul AC
Aparatul AC

Specificațiile modelului acesta sunt mai mult decât ok deoarece vorbim despre un model care are o capacitate de răcire de undeva la 9000 btu, iar la încălzire se descurcă tot cam așa.
Legat de zgomotul produs trebuie precizat că nu e deloc mare întrucât e de 64 dB, acesta depinzând în mare parte de treapta de viteză aleasă.

Dacă e să scoatem în evidență lucrurile pozitive la acest model atunci aș evidenția multitudinea de funcții, aspectul care nu deranjează (vizual mă refer) și existența filtrului antibacterian. Acest filtru e foarte bun în special pentru cei cu alergii.
Poate că nu ar fi stricat dacă nivelul de zgomot ar fi fost și mai mic, dar e bine și așa.

Concluzia mea legată de modelul acesta e că-și merită banii și o să ajute foarte mult acum că e foarte cald afară. Însă, poate fi utilizat în aceeași măsură chiar și pe timp de iarnă deoarece are o capacitate foarte bună de încălzire – circa 8000 btu.
Nu trebuie să uiți să achiziționezi și un serviciu de instalare a aparatului așa încât să ai stres minim.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko BDEU 090/BDEU 091, aer condiționat A++”

  1. Nu vreau sa gresesc dar cred ca si eu am acest model. Per ansamblu sunt multumita de el chair daca nu vine cu facilitati precum smart control cum e cazul modelelor Samsung.

Comentariile sunt închise.