Beko BCSA285K3SN, combină frigorifică incorproabilă

Combina frigorifică din imagine este un model incorporabil și se vede după designul exterior (fără finisaje și balamale aparente). Beko BCSA285K3SN este un aparat frigorific mai special care nu se adresează oricui. Pentru instalare este necesar un mobilier special, adică este necesar un corp dedicat, plus două fronturi pentru ușile aparatului. Astfel, combina nu va fi vizibilă și poate că și restul aparatelor din bucătărie vor fi tot incorporabile. Se câștigă spațiu semnificativ, plus că designul bucătăriei va fi unul minimalist.

Am pus imaginea de jos pentru a vă face o idee despre acest aparat și interiorul este foarte bine organizat, iar pentru fructe și legume este un compartiment special în partea de jos a frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Rafturile din frigider sunt realizate din sticlă destul de rezistentă – securizată, iar acestea pot fi mutate pe diverse niveluri. Aveți loc pentru mai multe tipuri de alimente și se vede din prezentarea aparatului. Nu are control digital la interior, ci numai un termostat care se reglează manual, nici dozator că doar nu este un aparat standard. Se pot pune sticle de apă sau de lapte pe ușă, însă nu mă refer la sticle foarte mari.

Păreri pro și contra

Se pot pune sticle destul de mari pe suporturile de pe ușă (XXL Bottle Holder), congelatorul are un sertar mare, autonomia fără curent este mare, este destul de silențioasă, are uși cu balamale reversibile (o puteți instala unde doriți pentru a avea acces ușor la ea), interiorul este iluminat cu tehnologie LED, capacitate de congelare este satisfăcătoare. Sunt destule motive pentru care merită să o alegeți, iar lățimea mai mică poate că este perfectă dacă lungimea mobilierului de bucătărie nu va fi foarte mare. Totuși, combinele cu lățime de 60 cm oferă rafturi mai generoase, dar să nu uităm nici de adâncimea sa.

Beko BCSA285K3SN impresionează la anumite capitol, însă nu la toate și de aceea sunt combine frigorifice mai scumpe sau care fac parte din alte serii. Acest producător oferă aparate destul de atractive ca preț și dotări, iar alegerea finală este a voastră.

Te-ar mai putea interesa