Beko BCSA285K2S, combină frigorifică cu suport XXL Bottle

Combina frigorifică Beko BCSA285K2S e una care cred că v-ar fi pe plac deoarece are un congelator voluminos, frigider bine iluminat și organizat. E folosită tehnologia LED pentru ca alimentele să fie mai vizibile și parcă arată mai gustoase. Frigiderul are un compartiment special care e standard, însă unele combine pot avea unul suplimentar pentru carne și pește (are garnituri pentru ca mirosul să nu ajungă în frigider). Suportul inferior de pe ușă e numit XXL Bottle, dar nu se pot pune sticle mari de suc ci de maxim 1 litru.

Aveți loc pentru toate alimentele preferate și se poate vedea chiar și din poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Volumul total e de 271 litri care e bine împărțit, astfel că și congelatorul e destul de mare – 78 litri. Poate că nici nu-l veți folosi prea des, însă e bine să vă aprovizionați atunci când nu vreți să mergeți mai tot timpul la magazin sau vreți să congelați legume pentru sezonul rece.

rafturile pot fi ajustate dacă vreți să puneți ceva mai mare în interior sau le puteți elimina pentru a curăța interiorul mai ușor. Nu are o mulțime de funcții deoarece nu are control digital cum am văzut la variante mai scumpe. Are un design plăcut și se observă că are altfel de balamale (glisante).

Păreri pro și contra

Consumul de energie e scăzut la noile modele, interiorul e bine iluminat, veți avea loc să depozitați orice, chiar și în congelator. În partea jos, congelatorul are un compartiment ceva mai spațios și nu toate congelatoarele au această caracteristică – Big Freezer. Pot spune că e o combină modestă, adică nu e nici foarte mare dar nici foarte mică. Poate că acest tip de parat vă și convine pentru că nu aveți mult spațiu pentru un frigider mare sau o combină mare.

Beko BCSA285K2S e un aparat destul de atractiv și pot spune că impresionează la multe capitole, dar nu e cel mai bun de pe piață. Veți observa că, în general, aparatele mai mari au și dotări mai bune.

Un comentariu la „Beko BCSA285K2S, combină frigorifică cu suport XXL Bottle”

  1. Nu am gasit dimensiunile usilor ptr a il incorpora doresc sa imi spuneti si aceste dimensiuni
    Multumesc

Lasă un comentariu