Beko BCNA306E4SN, combină incorporabilă cu Neofrost DualCooling

Beko BCNA306E4SN e o combină cu capacitate de 284 litri care se adresează celora care vor un model incorporabil cu dotări moderne. Printre aceste dotări aş aminti NeoFrost Dual Cooling şi Harvest Fresh.
De la început trebuie să scriu că aparatul are clasa E de eficienţă energetică, adică vechea clasă A+++.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat complet incorporabil
Din poza de alături se poate vedea interiorul aparatului cu sertar pentru 4 sticle poziţionat în frigider.
Se poate vedea şi un panou de comandă poziţionat superior pentru uşurinţă în acces din partea adulţilor şi să nu poată fi accesat de către copii.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko BCNA306E4SN e unul care vine cu frigider care are compartiment fructe-legume (Harvest Fresh), compartiment brânzeturi, raft pentru 4 sticle, 4 rafturi şi 4 rafturi pe uşă. Partea de congelator are 3 compartimente. Pe uşa frigiderului unul din cele 4 rafturi de pe uşă e pentru sticle mari, fiind numit XXL Bottle Holder.
Consumul energetic e de 223 kWh, iar în cazul în care se întrerupe curentul aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 13 ore.
Cum e în cazul altor frigorifice şi acesta bine cu uşi reversibile, adică deschiderea acestora poate fi reglată înspre ce parte doriţi.
Nivelul de zgomot e scăzut, fiind vorba despre 37 decibeli.
NeoFrost Dual Cooling presupune că aparatul are No Frost şi Active Dual Cooling. Caracteristica No Frost înseamnă că aparatul are răcire care nu lasă în urmă gheaţă, iar în felul acesta nu e nevoie de dezgheţare. Dual Cooling înseamnă că fie care compartiment are propriul sistem e răcire aşa încât mirosurile să nu se amestece.

Dimensiunile sunt ceva mai mari decât la alte modele deoarece e vorba despre dimensiuni de 54x55x194 lxaxî cm. Iar, pentru dimensiunile de incorporare recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.

Te-ar mai putea interesa