Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko BCNA306E3S, combină incorporabilă de 193cm

Beko BCNA306E3S e un frigorific care poate fi incorporat, iar înălţimea e de 193cm. E un aparat modern care integrează o multitudine de facilităţi utile printre care ar fi No Frost, uşile reversibile şi eficienţa energetică A++.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un electrocasnic modern de la un brand premium. Din poza de alături puteţi vedea cum arată la interior acest aparat. Partea de frigider e una cu 4 rafturi (are inclusiv suport pentru sticle de vin), iar congelatorul are 3 compartimente.


Păreri pro şi contra

Combina Beko BCNA306E3S e una care arată bine şi se remarcă prin dimensiunile ok de 54x55x194 LxAxÎ cm. Acestea sunt necesare pentru a vedea dacă se integrează perfect în mobila dvs.
Volumul aparatului e de 284 litri net, frigiderul având 215 litri, iar congelatorul 69.
Fiind vorba despre un frigorific Beko are Neo Frost adică No Frost + Active Dual Cooling.
Eficienţa energetică a aparatului e una ok clasa A++, dar acest lucru se datorează în parte şi compresorului Pro Smart Inverter. Acest compresor pe lângă fiabilitate (are garanţie de 10 ani) e şi silenţios.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul de 40 decibeli, adică precum la alte modele. Nu vă a deranja noaptea ori când vreţi să vă odihniţi.

Un astfel de aparat e o soluţie pentru persoanele interesate să îşi amenajeze o bucătărie modernă dpdv aspectiv şi al funcţionalităţii.
Fiabilitatea aparatului e una peste medie, acest lucru nu e neaparat datorită brandului, ci a pieselor de calitate (compresorul inverter) şi altele. O dovadă a fiabilităţii e garanţie de 5 ani care e oferită în mod standard şi de 10 ani pe motor/compresor.
Cu o astfel de combină o să aveţi alimente care vor fi proaspete cu 30% mai mult decât la altele. Acest lucru se datorează compartimentului numit Active Fresh Blue Light şi se adresează legumelor şi fructelor. Compartimentul menţine fotosinteza prin lumina albastră.
Despre brandul Beko trebuie precizat că e unul premium, fiind comercializat în întreaga Europă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu