Beko BCNA275E31SN, model incorporabil de 256l

Dacă doriţi să vă amenajaţi o bucătărie ca la carte atunci o puteţi face cu o combină frigo incorporabilă precum Beko BCNA275E31SN. Aceasta are o capacitate mare de 256 litri, clasa F de eficienţă energetică şi NeoFrost Dual Cooling.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium care e complet incorporabil şi uşor de întreţinut.


Păreri pro şi contra

Combina frigorifică Beko BCNA275E31SN arată bine la interior întrucât are un panou de comandă amplasat în frigider şi compartimentare bună.
Pe partea de compartimentare avem un frigider cu 4 rafturi, 3 rafturi la uşă şi compartiment (Harvest Fresh) fructe sau legume. Unul dintre cele 4 rafturi e destinat sticlelor (pentru 4 sticle). Congelatorul are 3 compartimente cu capacitate de îngheţ de 3,5kg la 24 de ore.
Sistemul de răcire al aparatului e NeoFrost Dual Cooling, adică fiecare compartiment are propriul sistem de răcire, iar No Frost e prezent în congelator cât şi frigider. Dual Cooling ajută la faptul că mirosurile din congelator şi frigider nu se vor îmbina. Iar, No Frost face ca răcirea să nu producă gheaţă, motiv pentru care nu e nevoie de dezgheţare.

Precum e valabil la alte modele şi acesta are uşi reversibile. În acest fel se poate regla deschiderea înspre stânga sau dreapta.
Un al lucru util e modul vacanţă care economiseşte energie atunci când uşa nu e deschisă pentru perioade lungi de timp.
Eficienţa energetică a aparatului e F cu un consum de 281 kWh pe an. Clasa veche de eficienţă energetică e A+. Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul are o autonomie de 13 ore în care alimentele nu se vor altera.

Dimensiunile aparatului sunt de 24x55x178 lxaxî cm, dar pentru dimensiunile exacte vă recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.
De final pot spune că acest mode le unul adresat persoanelor care vor un produs de calitate care să se integreze perfect în bucătăria dvs.

Te-ar mai putea interesa