Beko BCHA306E3S, model incorporabil clasa A++

Dacă sunteţi interesaţi de un frigorific incorporabil şi cu No Frost atunci modelul acesta Beko BCHA306E3S ar fi recomandarea mea. E realizat din materiale şi piese foarte rezistene. De exemplu, motorul e un compresor de tip ProSmart Inverter cu o garanţie de 10 ani.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care se adresează persoanelor interesate de aparatură electrocasnică modernă.
Din poza de alături puteţi vedea că modelul de faţă e unul aspectiv, iar compartimentarea interioară e bine gândită.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko BCHA306E3S e unul al anului acesta care vine cu un consum energetic mic clasa A++ deoarece are un consum anual de 252 kWh. Pentru o economisire suplimentară aparatul are şi funcţie Vacation Mode care ajută la menţinerea alimentelor proaspete cu un consum mic de curent.
E un model incorporabil, iar pentru comoditatea dvs. uşile pot fi montate reversibil.
Nivelul de zgomot e unul normal de 40 decibeli, acest lucru având ca efect faptul că nu vă va trezi din somn.
Dimensiunile aproximative ale acestui apart sunt de 54x55x194 lXAxÎ cm. În felul acesta ştiţi cât de bine se va potrivi cu mobila dvs, dar opinia mea e să citiţi şi manualul de instrucţiuni întrucât în felul acesta o să vedeţi dimensiunile exacte.
Pentru ca alimentele să rămână mai mult timp proaspete acest model are o funcţie specială numită Active Fresh Blue Light. Acesta ajută la menţinerea efectului de fotosinteză.
Pentru ca răcirea să fie una uniformă acest aparat are şi ventilator. Ventilatorul ajută li la o distribuire uniformă a aerului.
Acesta e un aparat compartimentat cu cap deoarece frigiderul are 3 rafturi, iar congelatorul 3 compartimente. Partea de frigider având 220 litri, iar cea de congelator 59.

Pe piaţă există mai multe frigorifice, dar acesta se evidenţiază prin faptul că e incorporabil şi că are No Frost, adică răcire fără producere de gheaţă.
Beko ca brand e de top, fiind un brand premium comercializat la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa