Beko BCHA275K2S, frigider cu înălțime de 177,8 cm

Frigiderele incorporabile sunt puțin mai diferite decât cele clasice și mă refer la partea de design, dar și prețul e ușor mai ridicat pentru că cererea nu e foarte mare. Beko BCHA275K2S nu costă atât de mult, de aceea am ales să-l recomand și oferă dotări utile, dar și un interior plăcut și bine organizat. Suporturile de pe ușă sunt generoase și permit poziționarea de sticle destul de bune. Aveți loc pentru orice aliment și în congelator avem un sertar destul de mare pentru pachete mari cu alimente sau poate alegeți să puneți doar cutii cu înghețată, astfel că nu mai trebuie să mergeți la magazin atât de des.

Aceste aparate sunt destul de interesante pentru că vă ajută să economisiți spațiu, iar bucătăria va avea un design mai minimalist. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea frigiderului e mare pentru o așa înălțime și discutăm de 262 litri. Se pierde puțin din volum pentru că are acele sertare care le veți folosi poate chiar zilnic. Nu prea ai ce să-i reproșezi deoarece e un model modern cu tehnologii noi.

Păreri pro și contra

Aparatul are tehnologie Semi No Frost, astfel congelatorul va fi dezghețat automat și nu se va forma acea cantitate de gheață pe alimente. Interiorul e iluminat cu tehnologie LED pentru ca alimentele să fie mai vizibile, dar și consumul de energie scade puțin. Rafturile sunt realizate din sticlă securizată și rezistă chiar și la greutăți mari, deci se pot pune și vase cu mâncare pe ele. Ușile sunt reversibile și e posibil pentru că are mânere integrate și sunt orizontale. E unul dintre cele mai silențioase modele incorporabile și care oferă exact ce căutați, iar prețul e unul atractiv.

Beko BCHA275K2S e un aparat frigorific care nu e foarte mare, însă aveți nevoie de un spațiu dedicat, adică trebuie să aveți un corp sau un mobilier făcut la comandă. Sertarul de sus din congelator beneficiază de funcție de congelare rapidă și poate că nu e evidențiat prea bine. Deci în acela puteți pune alimentele proaspete pentru congelare.

Te-ar mai putea interesa