Beko BCHA275E2S, combină frigorifică cu Active Fresh Blue Light

Combina frigorifică Beko BCHA275E2S e dotată cu tehnologia Active Fresh Blue Light care menține fructele și legumele proaspete  perioadă mai lungă deoarece se menține efectul de fotosinteza. Bineînțeles, aceasta e prezentă doar la compartimentul special prezent în partea inferioară a frigiderului. Chiar nu sunt necesare foarte multe rafturi, motiv pentru care a mai fost introdus un compartiment pentru brânzeturi sau carne proaspătă, astfel mirosurile sunt menținute la interior.

Acesta nu are un design prea elegant deoarece e o variantă incorporabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul No Frost e prezent la ambele compartimente, astfel dezghețare congelatorului a devenit una automată. Clasa de eficiență pentru acest buget e satisfăcătoare – A+, și e pentru un consum anual de numai 286 kWh. Poate că veți folosi și funcția vacanță dacă nu veți deschide pentru o anumită perioadă acest aparat, astfel consumul scade semnificativ.

Congelatorul său oferă sertare chiar mari și se pot pune pungi generoase cu legume, iar conservarea e rapidă pentru legumele proaspete datorită funcții de congelare rapidă. Pentru un model atât de nou e și normal să beneficieze de un sistem de control mai avansat și care oferă mai multe funcții decât cel mecanic clasic. Acesta nu e la exterior pe ușă, ci e la interior pe marginea superioară unde doar voi puteți ajunge și mai sunt chiar și alte branduri care oferă unul similar.

Păreri pro și contra

E un aparat frigorific bine dotat și cu un preț foarte scăzut: compartiment special pentru legume, răcire cu No Frost, control digital cu butoane senzitive (touch), rafturi din sticlă securizată ajustabile, compartiment superior cu congelare rapidă, avertizare sonoră pentru ușă uitată deschisă, balamale culisante (utile pentru aparatele incorporabile), interior iluminat cu LED, mod vacanță (Holiday) etc. Aveți în pachet și tavă pentru gheață și un suport pentru ouă dacă considerați că vă sunt de folos pe viitor.

Beko BCHA275E2S merit ales datorită numeroase motive care le-am enumerat anterior și care nu sunt prezente la oricare alt model. Aparatele care se incorporează sunt destul de puține, motiv pentru care prețul poate fi puțin mai mare la acestea.

Te-ar mai putea interesa