Beko BBIS17300BPSE, model premium de 72 litri cu AeroPerfect

Cuptorul încorporabil Beko BBIS17300BPSE e unul premium pentru acele persoane interesate de ceva aspectiv și funcțional.
Din imaginea de alături se poate vedea că e unul de culoare neagră și că panoul de comandă e unul simplificat.

De la început trebuie să scriu că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic premium de la un producător renumit în Europa. Costul de achiziție reflectă dotările cu care vine aparatul.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Beko BBIS17300BPSE e unul pentru acasă, dar și profesioniști. Acest ultim lucru trebuie mulțumit faptului că e multifuncțional și că are o capacitate mare de 72 litri. Având acest volum aparatul poate fi utilizat pentru gătirea unei cantități mari de alimente.

  • Are un număr mare de programe (mai exact nouă)
  • Beneficiază de autocurățare tip pirolitică și de SteamShine Cleaning (curățare cu abur)*
  • Eficiența energetică e una bună, fiind vorba despre clasa A+ cu un consum de 0,95 kWh (gătire convențională)
  • E realizat din materiale reciclate, având tehnologie Recycled Net
  • Are caracteristica AeroPerfect care te ajută să gătești cu precizie.
  • Vine cu gătire asistată de abur pentru a a obține o crustă crocantă (acest lucru poartă numele de Steam Assisted Cooking).

Aparatul mai are și alte lucruri avantajoase precum 3D Cooking care presupune operarea tuturor elementelor de încălzire pentru distribuirea uniformă a căldurii.
Ceva ce nu cred că ar mai avea rost să menționez e că are și ușă amortizată (SoftClose) așa încât închiderea să fie una fără zgomot.

Având butoane retractabile (Push In Push Out) o să aveți un aparat minimal și care e ușor de curățat pe partea de panou de comandă.

De final trebuie să scriu că recomand modelul acesta celora care au un buget pest medie și vor un aparat cu ajutorul căruia să poată găti profesional și în cantități mari.

Te-ar mai putea interesa