Beko BBIS13300XMSE, cuptor incorporabil cu AeroPerfect

Beko BBIS13300XMSE e un cuptor incorporabil premium care vine cu o eficienţă energetică deosebită prin faptul că are clasa A+ de eficienţă energetică. Aceasta e o clasă conform noilor cerinţe europene, consumul fiind de 0,88 kWh per ciclu în condiţiile în care volumul e de 72 litri.

Modelul acesta e unul disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături puteţi observa că e negru şi că are un panou de comandă modern cu ecran senzitiv. Nu ştiu dacă se vede din poză, dar aparatul e unul cu ventilator.

Păreri pro şi contra

Cuptorul Beko BBIS13300XMSE e unul echipat cu ventilator care asigură o distribuire perfectă a aerului prin intermediul caracteristicii AeroPerfect.
Aparatul foloseşte abur (steam) la gătire, dar şi la curăţare. Cu ajutorul Steam Asisted Cooking avem preparate crocante la exterior şi fragede la interior. Ar trebui adăugat că aparatul are un rezervor de apă pentru formarea de abur.
Curăţarea e un proces uşor deoarece are SteamShine Cleaning care presupune că se toarnă apă se evaporă la pornirea cuptorului. În felul acesta se înmoaie resturile pentru a fi îndepărtate uşor.
Fiabilitatea aparatului e una bună deoarece are o garanţie standard de 2 ani. Dacă e înregistrat produsul în promoţie atunci puteţi beneficia de garanţie standard de 5 ani.
Utilizarea sa nu e complicată şi nici nu e un aparat gălăgios. Scriu asta deoarece are uşă cu închidere amortizată.
Interiorul e unul iluminat cu bec halogen pentru ca dvs. să vedeţi totul mai uşor cum e gătită mâncarea.
Modelul acesta e unul cu nişte dimensiuni aproximative de 60x60x57 îxlxa cm, iar pentru dimensiunile exacte vă recomand să vă uitaţi la schiţa de montaj.

Per ansamblu acest model e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva funcţional şi care să se integreze perfect într-o bucătărie modernă.

Te-ar mai putea interesa