Beko BBIM14300WMS, de ce să alegi acest model de 72 litri

Cuptorul Beko BBIM14300WMS e unul pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu electrocasnice incorporabile.
Acest scurt articol îți va prezenta principalele motive pentru care merită acest aparat de îndelungă folosință.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual, dar și dpdv al dotărilor. Dacă ținem cont și de faptul că are o garanție de 5 ani atunci ne dăm seama că e un cost corect. Dar, pentru a beneficia de această garanție trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

Motive pro și contra

Beko BBIM14300WMS e un aparat premium de la un producător recunoscut în Europa, iar principalele aspecte pozitive sunt în rândurile care urmează.

  • Are eficiență energetică A cu un consum energetic de 0,88 kWh per ciclu.
  • Aerul e distribuit perfect la interior prin faptul că are mai multe lucruri care ajută în acest sens. Un astfel de lucru e Aero Perfect.
  • Întreținerea nu e un proces complicat deoarece e vorba de un aparat cu autocurățare catalitică. Adică, panourile de pe pereți absorb grăsimea și reduc mirosurile. În plus are SteamShine Cleaning care e un lucru despre care trebuie scris că presupune că resturile de pe pereți se înmoaie dacă puneți un pahar cu apă în cuptor.
  • Ușa are închidere amortizată, așa încât procesul de închidere să fie unul cât mai delicat.
  • Designul aparatului e unul minimal prin faptul că butoanele sunt unele de tip PIPO. Acest lucru presupune că după gătire acestea se ascund.
  • Costul de achiziție e unul ușor mare, dar e pe măsura dotărilor. Ce vreau să scriu e că raportul dintre preț și dotări e unul bun.
  • Din păcate nu are rotisor, dar în schimb are grill.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită dacă vreți un aparat premium ca aspect și funcționalitate.

Te-ar mai putea interesa