Beko BBIM11300XFP, păreri cuptor de generație nouă

Dacă vă interesează un cuptor incorporabil de calitate superioară atunci vă recomand modelul Beko BBIM11300XFP. Acesta vine de la un producător premium care își comercializează aparatele la nivel de Europa. E un model al anului 2022 și față de alte modele se recomandă prin eficiența energetică superioară și faptul că este sustenabil.

E un model multifuncțional întrucât are nouă funcții iar eficiența energetică A+. Capacitatea este una de 72 de L iar consumul energetic este de 0,95 kWh pe ciclu. Aceste date fiind extrase de pe eticheta energetică. Producătorul vrea să ne arate că este un produs de calitate superioară oferind în mod standard o garanție de cinci ani, dar s-ar putea ca pentru a o obține să fie nevoie să înregistrați produsul pe site-ul Beko.

Beko BBIM11300XFP
  • Capacitate mare
  • Eficiență energetică A+
  • Producător premium

Aparatul are mai multe lucruri avantajoase pe lângă faptul că are capacitate mare de 72 de L. Printre aceste avantaje se numără întreținerea ușoară, eficiență energetică, și multiplele programe de gătire.

Pe partea de întreținere trebuie să scriu că aparatul are curățare cu aburi și autocurățare pirolitică. primul lucru presupune că aparatul este curățat cu ajutorul aburului, iar al doilea lucru presupune că există un buton care transformă grăsimea în cenușă. Mai apoi cenușa se șterge cu o cârpă uscată.
Aparatul oferă o gătire la perfecție prin faptul că aerul a distribuit uniform această facilitate purtând numele de AeroPerfect. Lucrul acesta fiind caracteristic la cuptoarele incorporabile de la Beko.


Cuptor din clasa de mijloc nu are control de pe smartphone și nu are nici sondă.  Acestea fiind singurele dezavantaje.

Recomand acest cuptor Beko BBIM11300XFP celora care vor un model de generație nouă adică din anul 2022 cu ajutorul căruia se poate găti o cantitate mare de alimente în cele mai bune condiții. Prin cele mai bune condiții precizez eficiența energetică, distribuire uniformă a căldurii și volumul mare al cavității cuptorului.

Te-ar mai putea interesa