Beko BBIE12300XD, cuptor incorporabil cu grill și timer

Cuptorul incorporabil Beko BBIE12300XD e unul destul de modern și panoul de control e unul digital, dar mai avem și butoanele rotative pentru programe și temperatură. Se adresează celor care vor să aibă o bucătărie modernă și poate că vă place foarte mult combinația negru cu inox (argintiu). Lăsând la o parte designul, veți vedea că are dotări foarte avansate și eficiență energetică superioară. Acest producător de electrocasnice oferă variante foarte atractive ca preț, dar și specificațiile sunt excelente.

Aparatul acesta arată excelent și nu prea aveți ce să-i reproșați, însă sunt și variante mult mai avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul nu e cu mult mai diferit de cel al altor cuptoare, doar că acum avem un ecran digital generos și butoanele laterale sunt negre. Se potrivește alături de oricare alte aparate, însă trebuie să aibă o culoare similară – argintiu sau/și negru. E inclusă o singură tavă și e vorba de cea adâncă, iar voi puteți lua ulterior alte tăvi și accesorii.

Funcții de gătire sunt numeroase: grill, coacere, preîncălzire, low grill, încălzire de jos. Sunt și combinații ale acestor funcții (cu/fără ventilare), iar la acele se mai adaugă și următoarele: iluminare, timer, blocare acces copii, ventilare, preîncălzire rapidă.

Păreri pro și contra

Aerul cald e distribuit uniform cu ajutorul tehnologiei Aero Perfect, cuptorul se curăță mai ușor cu ajutorul aburului – SteamShine Cleaning, grillul vă ajută să preparați cu ușurință preparate din carne, vi se oferă multe funcții și programe pentru a putea prepara orice, interior iluminat bine. Puteți coace pizza ca la restaurant deoarece aveți funcția de încălzire inferioară, însă fiecare rețetă necesită un program special și o anumită treaptă de căldură.

Modelul din imagine are un raport preț/dotări foarte bun și de aceea îl recomand tuturor. Beko BBIE12300XD are aceleași dimensiuni ca oricare alt model, chiar dacă oferă mai mult volum – 72 litri. Cu alte cuvinte, nu trebuie să înlocuiți mobilierul, ci numai cuptorul. Cele mai multe cuptoare noi sunt multifuncționale, adică au numeroase programe de gătit și au un panou de control combinat (mecanic + digital).

Te-ar mai putea interesa