Beko BBIC12100XD, cuptor incorporabil cu funcție SteamShine Cleaning

Cuptorul incorporabil este un model cu 4 programe simple și de acere aveți nevoie. Beko BBIC12100XD este modelul prezentat și din imaginea de jos se vede că are o vitrină ceva mai mare decât restul, pentru că este și ceva mai încăpător – 72 litri. Controlul temperaturii, funcțiilor și timerului se face prin intermediul celor trei butoane. Majoritatea cuptoarelor accesibile au un control mecanic și nu cred că vă poate deranja. La cele cu ecran digital puteți apăsa accidental o setare sau o funcție, pe când la acesta nu prea veți cum să greșiți.

Pentru a vă face o idee despre el, am pus imaginea de jos care este una de prezentare, aparatul fiind mult mai elegant în realitate. Partea superioară unde este controlul are un finisaj pe inox, iar ușa este cu sticlă fumurie și cu negru pe margine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul incorporabil din imaginea de sus este un model clasic care necesită incorporare, adică aveți nevoie de un corp de mobilier dedicat sau poate renunțați la un cuptor mai vechi. Sunt incluse accesoriile minime și mă refer la tava clasică și la grătar. Alte accesorii pot fi achiziționate ulterior în funcție de necesități Prețurile sunt foarte bune și la plite, dacă vreți cumpărați un asemenea aparat de la același magazin.

Un cuptor de 72 litri este destul de voluminos și chiar dacă dimensiuni acestuia pot fi diferite, pot fi diferențe la interior (pot fi influențate de dotări). Nu toate cuptoarele au funcție de autocurățare și aceasta ajută să întrețineți mai ușor aparatul, grăsimile fiind îndepărtate destul de ușor după finalizarea programului respectiv (cu ajutorul unui burete umed). Puteți încerca destul de multe rețete că doar are grill, adică puteți găti preparate cu carne și nu numai.

Concluzie

Poate că Beko BBIC12100XD nu oferă cele mai multe funcții în acest preț, am văzut modele care oferă câteva în plus (Hansa BOEI681621), dar poate că nu aveți încredere în alte branduri. Consumul de energie nu poate fi neglijat însă aparatul are o clasă de eficiență energetică foarte bună – A. Sunt multe motive pentru care merită ales și cred că vi le-am enumerat pe cele mai multe în partea de sus.

Te-ar mai putea interesa