Beko BA112C, aparat de aer condiționat mobil clasa A

Aparatul de aer condiționat Beko BA112C nu e foarte popular pentru că nu sunt foarte mulți utilizatori care preferă varianta mobilă ori portabilă. Chiar dacă nu aveți nevoie de firmă autorizată pentru montaj, tot trebuie să scoateți furtunul de evacuare a apei, însă are și o tavă de colectare. Veți economisi puțin cu acesta pentru că nu aveți nevoie de un aparat pentru fiecare cameră, ci doar îl mutați dintr-o cameră în alta. Îl puteți pune voi în funcțiune, dar e bine să consultați manualul său de instrucțiuni.

Din imaginea de jos se poate vedea că are un design compact și poate fi mutat cu ușurință. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 12000 BTU e perfectă pentru o cameră de maxim 23 mp. Dacă respectați recomandările producătorului, atunci aparatul își va menține performanțele. Ca și funcții de climatizare are următoarele: răcire, dezumidificare. Totuși, sunt și funcții speciale care vă văr fi de folos: timer, ZoneFollow, sleep, autorestart și pendulare. Acestea le regăsiți pe panoul de control care e vizibil și interfața e prietenoasă. Poate fi pus în conțul camerei unde nici nu va ieși mult în evidență.

Păreri pro și contra

Panoul de control e destul de simplu și ușor de folosit, are un sistem de evaporare a apei (apa colectată e folosită pentru a răci bobinele), se instalează ușor, arată bine, patru moduri de funcționare, e mai silențios decât altele. Poate că nu are cea mai bună clasă de eficiență de pe piață, însă e vorba de un aparat compact doar cu unitate internă care e portabil. Eu consider că e o investiție bună dacă nu vreți să folosiți foarte des aparatul, ci doar pe perioada sezonului cald și nici nu sunteți dispuși să investiți. E perfect dacă stați undeva în chirie sau poate că vreți în mai multe camere să-l folosiți în funcție de situație.

Beko BA112C are inclusă o telecomandă interesantă cu afișaj, iar voi puteți alege cum să controlați aparatul, de la acel panou sau cu ajutorul acelei telecomenzi. Acesta e un brand tot mai popular pentru că oferă aparate competitive.

Te-ar mai putea interesa