Beko B5RDNE504LXBR, frigider dark inox

Căutați un frigider puțin mai diferit, adică unul care să țină locul unei combine sau poate chiar unui side by side mai mic? Beko B5RDNE504LXBR ar putea fi acela deoarece are un volum sub 500 litri și un design modern pe dark inox. Cele mai multe aparate frigorifice sunt pe inox și alb, de aceea unii producători vin cu soluții mai speciale. Felul cum arată nu prea influențează prețul, ci mai degrabă materialele folosite.

Poate că pentru unii dintre voi, acest frigider este prea scump, dar nu prea sunt alternative la acesta și să ofere atât de multe dotări utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Arată bine pe acel inox mai întunecat și panou de control digital poate fi accesat cu ușurință de pe ușa congelatorului, unde copii nu pot ajunge atât de ușor la el. De pe acesta poate fi setată temperatura dorită pentru congelator și frigider, dar și anumite funcții (acestea pot să difere de la un model la altul).

Referitor la dotări, vedem tehnologie de răcire No Frost care este foarte populară, HarvestFresh+ cu control al umidității pentru o conservare mai bună a fructelor și legumelor, aerul rece circulă mai uniform cu AeroFlow (unele modele au și sistem de filtrarea a mirosurilor – Fresh Guard), În sertarul Dairy pot fi ținute alimente care necesită temperaturi de conservare mai scăzute (brânzeturi, carne, pește).

Deci oferă destul de multe și pot spune că acest brand a investit mult în ultimii ani pentru a oferi soluții cât mai competitive, aș putea spune că oferă alternative chiar și la produsele Samsung. Evident că sunt două branduri diferite și aparatele lor nu sunt identice ca design și organizare interioară, astfel că poate v-ar conveni mai mult unul decât celălalt.

Concluzie

Beko B5RDNE504LXBR rămâne o recomandare destul de interesantă și care nu se adresează oricui datorită prețului mai piperat, dar îl consider în mare parte justificat. Sunt și alți producători care oferă soluții similare ca și volum, de exemplu modelul Whirlpool WT70E952X, dar parcă tot nu ajunge la nivelul modelului prezentat.

Te-ar mai putea interesa