Beko B5RCNA406LXBRW, model cu No Frost și culoare dark inox

Combina frigo Beko B5RCNA406LXBRW este una disponibilă pe culoare dark inox, adică un inox mai închis. Are o capacitate peste medie de 355 litri și o eficiență energetică deosebită, adică vine cu clasa C.

Datorită acestor lucruri aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea, acest preț e unul justificat deoarece nu doar producătorul e unul premium, ci și aparatul. Probabil că observați din imaginea de alături că aparatul este unul cu panou de comandă poziționat pe ușa frigiderului.

Păreri pro și contra

Combina celor de la Beko vine cu o multitudine de facilități utile, iar cele mai importante le voie enumera și descrie în rândurile care urmează.

  • Este un aparat smart deoarece poate fi controlat prin intermediul aplicației HomeWiz. Mai exact putem primi pe telefon notificări legate de faptul că a fost uitată ușa deschisă, controla aparatul (telefonul poate fi folosit ca o telecomandă).
  • Sistemele de răcire sunt foarte avansate, aparatul Beko B5RCNA406LXBRW incluzând No Frost, Aero Flow, Harvest Fresh și Fresh Guard. No Frost presupune că aerul e răcit fără să se producă gheață. Aero Flow face ca aerul rece să fie menținut constant. Harvest Fresh face ca legumele și fructele să fie menținute mai mult timp ca proaspete deoarece sunt oferite 3 culori care simulează ciclul natural de lumină solară. Fresh Guard are rol de a filtra aerul prin filtre ceramice și lumină UV (ultravioletă).
  • E un aparat sustenabil întrucât la construcția sa au fost utilizate materiale durabile.
  • Consumul anual de curent e de 170 kWh, iar din această cauză are clasa C de eficiență energetică.

Sistemele avansate de răcire și prezența HomeWiz fac ca prețul aparatului să fie ușor mare. Acesta e singurul dezavantaj al acestei combine. Dac[ nu vreți ceva smart atunci puteți să vă uitați la modelul Samsung RB33B610EBN/EF.

De final trebuie să scriu despre acest frigorific că merită dacă vreți ceva care să arate bine și să poată ține la rece o cantitate medie înspre mare de alimente diverse.

Te-ar mai putea interesa