Beko B5RCNA405LXBR, combină frigorifică cu două uși

Combina frigorifică din imagine nu este una incorporabilă ci este vorba de un cu design exterior destul de elegant. Este vorba de modelul Beko B5RCNA405LXBR care are un design minimalist pe o culoare mai închisă și finisajul este metalizat. Ideea e că arată bine și mânerele sunt destul de bine evidențiate (de aceea linie argintie), dar și panoul de control electronic este vizibil, fiind poziționat pe ușa frigiderului. Dacă nu vă place culoarea puteți alege o variantă diferită – Beko B5RCNA365HXB (argintie).

Prețurile pentru ambele sunt la fel deoarece vorbim de același specificații și dotări, doar culoarea reprezintă singura diferență. Cu alte cuvinte, nu veți face nici un compromis alegând unul sau altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu este precum oricare altă combină, ci vedem un volum generos atât la frigider, cât și la combină. Acest model are două uși, adică congelatorul este organizat pe compartimente și nu are sertare cum vedem la altele. Astfel, oferă mai mult spațiu pentru alimente, iar compartimentul MaxStore nu lipsește (este cel din mijloc). E un fel de BigBox, numai că anumiți producători oferă denumiri diferite pentru acesta.

Aparatele frigorifice mai mari au sistem de răcire mai avansate, iar tehnologia de răcire No Frost este una care a devenit standard pe anumite branduri și în cazul de sus este însoțită de tehnologia AeroFlow. Aici vorbim de un sistem de distribuire uniformă a aerului rece, care este foarte important pentru o conservare mai bună a alimentelor.

Mai sunt și alte motive pentru care merită aleasă: sertarul cu trei culori EverFresh+, eticheta BioCycle (folosite materiale reciclabile), eliminare mirosurilor cu FreshGuard, compresor de ultimă generație ProSmart Inverter dar și altele.

Concluzie

Nu am menționat chiar tot ce oferă, deoarece o bună parte din dotări sunt considerare standard. Beko B5RCNA405LXBR reușește să impresioneze la majoritatea capitolelor, în special la partea de consum și sunt foarte puține combine care au clasa D (pentru un consum anual de numai 212 kWh). Pentru a vă face o idee, combine cu clasa F consumă peste 300 kWh pe an, deci în timp veți economisi cu o varianta atât de eficientă.

Te-ar mai putea interesa