Beko B3WFU71042WB, de ce să alegi acest model pentru 5 persoane

Beko B3WFU71042WB e o mașină de spălat pentru o familie formată din 3-5 persoane deoarece capacitatea de încărcare e una mare, adică 10 kilograme.
E un model din 2022 și se evidențiază prin faptul că are un consum mic de curent și că e realizat din materiale reciclate.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat smart (are facilitate HomeWiz) cu o multitudine de facilități utile.

Motive pro și contra

Mașina de spălat rufe Beko B3WFU71042WB e una cu clasa B de eficiență energetică B cu un consum de 59 kWh la 100 spălări. Se poate observa că eficiența energetică e una mai bună decât la alte modele similare. Alte avantaje ale acestui model sunt următoarele:
Vine cu AddXtra, adică cu o facilitate care presupune că se pot adăuga rufe chiar dacă a început spălarea.
Deoarece are HomeWiz, acest aparat poate fi controlat și de pe telefon.
Are Optisense, adică o tehnologie care presupune că aparatul are senzori, iar în felul acesta e asigurat consumul de apă și curent.
Venind cu Aquafusion înseamnă că pe an o să economisiți vreo 5 kilograme detergent.
Rezistența e una de tip Durable heater aș încât să aibă o durată de viață până la 100 ori mai mare.

Nu are integrat uscător, motiv pentru care recomand să vă uitați și înspre un uscător la priză (vezi aici modele) ori a unuia tip stativ (Leifheit Pegasus 150).

Un astfel de model e pentru acele persoane interesate de ceva care să poată spăla o cantitate mare de rufe, dar să nu plătească multe la curent.

Despre producătorul Beko trebuie să amintesc că e unul turc, produsele sale fiind unele premium. De acest producător aparține și Arctic care un producător cu rădăcini românești.