Beko B3WFU510418M, model Recycled Tub de culoare gri

Beko B3WFU510418M e un aparat care te va ajuta să speli rufele în cazul în care aveți o familie de până în 7 persoane. Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar cele mai importante le voi enumera în rândurile cu urmează. Asta pentru ca dvs. să vedeți dacă aparatul vi se potrivește.

Dar, nu înainte de a menționa că aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și din alte puncte de vedere. Se poate observa din imaginea de alături că aparatul e unul pe culoare gri închis.
Un alt lucru sesizabil e faptul că are o multitudine de inscripții precum Recycled Tub, HomeWiz, AquaTech și altele.

Păreri pro și contra

Cei de la Beko s-au decis să protejeze mediul înconjurător, iar în acest fel modelul B3WFU510418M vine cu tambur din materiale reciclate, lucru numit RecycledTub.
Acesta e unul dintre motivele pentru achiziția aparatului, iar restul sunt după cum urmează:

  • Are facilitatea smart HomeWiz prin care se poate controla aparatul cu ajutorul telefonului mobil. E vorba despre un control total, inclusiv afișare timp rămas pe ecranul mașinii.
  • Dacă uitați să puneți la spălat anumite rufe atunci acest lucru e posibil chiar dacă aparatul a început spălarea deoarece are AddXtra.
  • Motorul e unul avansat tehnologic, fiind vorba despre unul tip ProSmart Inverter.
  • Componentele sunt unele de calitate superioară, în acest fel trebuind să precizez faptul că motorul e unul foarte durabil, iar rezistența are o durată de viață până la 100 ori mai mare (e vorba despre una durable heater).
  • Eficiența energetică e superioară, fiind vorba despre noua clasă A cu un consum de 46 kWh la 100 spălări.
  • Costul e unul ușor mare, dar reflectă dotările și că poate spăla o cantitate mare.
  • Nu are integrat uscător.

Per ansamblu, recomand acest model celora care vor un aparat unic ca aspect și care să poată spăla cantități mari cu consum mic de resurse. (Ca alternativă recomand un model mai ieftin care e B3WFU7724MB, dar are o eficiență energetică care nu e la fel de bună.)

Te-ar mai putea interesa