Beko B1RCNA364XB, 5 motive pentru această combină

Beko B1RCNA364XB e o combină premium de culoare argintie (Beko denumește culoarea Metal Look). Nu e premium datorită aspectului, ci pentru că are un sistem de răcire avansat.
Întrucât multă lume se uită la consumul de curent când vine vorba de un frigorific nou, trebuie să scriu că acesta are clasa E cu un consum de 247 kWh pe an.

Combina nu doar că are un preț bun Vezi prețul special de azi », dar vine cu multe dotări utile așa încât să putem spune că raportul dintre dotări și preț e unul foarte bun.

Beko B1RCNA364XB

Păreri pro și contra

Pe lângă faptul că are o garanție de 5 ani și eficiență energetică bună, acest model oferă următoarele avantaje

  • Are un sistem de răcire avansat compus din AeroFlow și No Frost.
  • Ne avertizează luminos dacă temperatura interioară nu e corespunzătoare.
  • Are compartimente spațioase, iar din această cauză compartimentele sunt numite MaxStore.
  • Dimensiunile sunt unele normale, chiar compacte.
  • Întreținerea e una ușoară, tocmai datorită faptului că are No Frost.

Sunt și unele lucruri mai puțin plăcute despre care trebuie să știți. Mai exact nu e smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon. Un alt lucru pe care nu-l are e Multiflow, dar are AeroFlow care ajută la distribuirea aerului într-un mod cât mai uniform. Ca dezavantaj ar mai trebui precizat și prețul ușor mare.

În privința dimensiunilor trebuie să scriu că acestea sunt de 60x66x187 lxaxî cm. Din acestea se observă că e un model

Concluzie

Combina de față este una care se adresează celora interesați de ceva care să arate premium și să vină cu dotări moderne. Aceste dotări contribuind la păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp.

Per ansamblu, această combină Beko B1RCNA364XB e ceea ce vă trebuie dacă vreți să amenajați o bucătărie modernă cu electrocasnice eficiente și care să aibă un design premium.

Te-ar mai putea interesa