Becker Ready 50

Acest sistem de navigaţie Becker Ready 50 harta Full Europa e recomandarea mea pentru cei care au de gând să plece într-o mică excursie în străinătate şi nu au experienţă pentru a conduce pe autostrăzile din străinătate. Recomand acest model pentru că are ghidare vocală, oferă posibilitatea să optaţi pentru rute alternative, vă avertizează, are TMC (ideal pentru străinătate) şi hartă 3D. În rest, are caracteristici tehnice destul de bune cum ar fi ecranul de 5 inci, difuzorul sau slotul pentru card SD. Un model mai accesibil e Becker R43 care după cum observați (din cod), are un ecran de 4.3 inci și deci e mai accesibil. Însă dacă vreți cu un ecran de 5 inci, acesta e alegerea pentru dumneavoastră în special că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pachetul
Aşa arată

Specificații tehnice

Procesorul folosit pe acest GPS e unul de 533 MHz și care e destul de performant pentru a vă oferi ruta în timp util. Pe partea de memorie stă foarte bine cu o memorie ROM de 4 GB, una RAM de 128 MB și un slot pentru carduri microSD (de cel mult 32 de GB). Nu știu cât de folos va fi slotul pentru card deoarece acesta nu are interfață multimedia și deci pe card puteți copia doar hărțile.

Ecranul Anti-Glare de 5 inci e unul tactil și are o rezoluție de 480 cu 272 pixeli. Acesta poate să reproducă un număr mare de culori – 65k culori. Chipsetul GPS-ului e unul SIRF Star III GSC3TW și e însoțit de TMC. La capitolul conectivitate Becker Ready 50 are doar micro USB, iar la capitolul software are harta Europei instalată.

Alte caracteristici care nu le-am specificat ar fi: acumulatorul de 1200 mAh, difuzorul integrat de 3.5 W, hartă 3D (atât clădiri cât și relief), ghidare vocală, rute alternative, lane assist, EasyBack, EcoPower, Smart Search etc. Deci are cam toate dotările și funcțiile necesare pentru a conduce sigur, confortabil și fără stres. Ar fi fost interesant dacă venea și cu bluetooth, dar având în vedere prețul și faptul că un gps profesionist… o astfel de tehnologie nu mai putea fi integrată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran cu protecție mată, posibilitatea de a introduce un card de memorie mare, ghidare vocală etc.

Minusuri: nu are interfaţă multimedia.

Concluzie

Acest Becker Ready 50 e un model reușit dar se putea și mai bine în special la capitolul tehnologii integrate, însă are o ulțime de funcții care v-ar ajuta destul de mult. Jos am pus o mică prezentare a acestuia:

Lasă un comentariu