Becker R50 iGO Full Europe

GPS-ul Becker R50 iGO poate fi considerat ca fiind o alternativă mai ieftină la Becker Professional 50 și asta datorită faptului că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». E un model profesional și principalele caracteristici ale sale ar fi ecranul de dimensiune medie, suportul TMC, programul iGO și actualizările pe viață la harta Europei cu care vine. Deci, chiar dacă la prima vedere pare scump, nu e așa deoarece are multe caracteristici utile.

Poze

Becker R50 iGO are un aspect clasic și prin asta mă refer la faptul că arată ca restul modelelor de la acest brand și pentru a vă convinge de acest lucru vă invit să-i comparați pozele cu cele ale modelului Pro 50. Din prima poză se poate vedea pachetul sau conținutul acestuia, dar trebuie să știți că acest conținut poate fi diferit în funcție de magazin și de aceea e bine să studiați specificațiile oferite de respectivul magazin.

Pachetul
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Becker R50 e un sistem de navigație pentru mașină și vine cu un procesor normal de 500 și ceva de megaherți și memorie RAM de 128 mega. Memoria sa internă e de 4 giga și pentru extensia ei vă puteți folosi de un card care poate fi de maxim 32 de giga. Greutatea gadgetului e de sub 200 de grame ceea ce e un lucru foarte bun deoarece nu va trebui să depuneți un efort în a-l monta corespunzător.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un program popular care e iGO; hărțile sunt actualizate la zi și aveți la dispoziție, pe viață, actualizări gratuite; oferă posibilitatea de a vă informa atât vizual cât și acustic, iar hărțile sunt afișate 3D (mă refer la relief și clădiri); memoria internă poate fi mărită cu un card ceea ce ar fi recomandarea mea.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un PND de firmă atunci ar trebui să alegi un Becker deoarece compania care produce aceste aparate e una cu tradiție. Nu prea sunt clipuri cu acest aparat, dar din preview-ul de alături poate că-ți vei face o părere despre ce poate acest aparat… chiar dacă e un clip de la un model similar.

Te-ar mai putea interesa