Becker R45, Full Europe

Becker R45 Full Europe e un sistem de navigație modern care vine să-l înlocuiască pe R43. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare deloc mare în condițiile în care beneficiază de harta Europei și de actualizări gratuite pe viață. Față de alte modele, acest are TMC (Traffic Message Channel) care furnizează informații din trafic, iar această caracteristică e una foarte apreciată de soferii profesioniști.

Poze

Becker 45 arată ca modelul 43, doar că butonul acela roșu are altă formă. Nu e un aparat mare, iar acest lucru grație diagonalei de 4,3 inci. Nu se vede din imaginile alăturate, dar aparatul oferă imagini în 3D, iar asta e un lucru caracteristic PND-urilor moderne. Vine și cu un CD pe care se găsesc programele necesare activării actualizărilor, iar dacă ați luat aparatul la mâna a doua fără CD atunci intrați pe site-ul producătorului.

Aparatul
Aparatul
Conținutul pachetului
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

GPS-ul Becker R45 are hardware la zi fiind dotat cu un procesor de circa 500 megaherți și memorie RAM de 128. Memoria internă e una standard de 4GB, dar folosind carduri microSD o să puteți să o extindeți cu până la 32GB în plus.
Datorită ecranului mic de 4,3 inci aparatul are și o greutate restrânsă de undeva la 150 grame, iar acest lucru contribuie la portabilitate, chiar dacă nu e un GPS pentru motociclete/biciclete.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu harta întregii Europe, iar actualizările sunt gratuite; ecranul e unul mediu ca mărime și din această cauză nu o să vă încurce vizibilitatea; are USB, iar dacă nu vă place că are prea puțină memorie atunci puteți să-i puneți un card de memorie; raportul dintre preț și calitate e unul bun în condițiile în care GPS-ul are și TMC care oferă informații suplimentare din trafic.
Contra: nimic.

Concluzie

Vine cu multe tehnologii precum modelul Becker R45 Situation Scan Eco Route, iar acestea au ca principal scop să vă ajute să ajungeți cât mai repede la destinație. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest aparat vă recomand preview-ul de alături. Un lucru care vi-l mai recomand e să activați serviciul de actualizare al hărților care se face descărcând aplicația Content Manager și instalând pachetul LMU.

Te-ar mai putea interesa