Becker R43

Cei de la Bekcer vin cu un nou GPS bun care e acest sistem de navigaţie Becker R43 iGo Full Europe. E similar lui R43 Professional, dar nu este un model profesional şi de aceea costă mai puţin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». GPS-ul e recomandat de conţinutul pachetului, adică 43 de hărţi din Europa, un card micro SD cu harta României, cablul USB pentru conectarea aparatului la calculator, încărcătorul auto, suportul de prindere pe parbrizul maşinii, ghidul de utilizare în română, DVD-ul cu programul Becker Content Manager, manualele şi hărţile şi performanţele GPS-ului. Ar fi un navigator bun pentru cei care vor să plece în concediu în străinătate şi au nevoie de hărţile a mai multor oraşe europene.

Poze

Acasă

Specificaţii tehnice

Becker R43 Full Eu vine cu un procesor de 400 megaherţi şi pe partea de memorie are 64 mega de RAM. ROM-ul flash e de 2 giga, iar memoria poate fi extinsă cu carduri micro SD de până la 32 de giga. Ecranul are un ecran TFT de 4,3 inci cu o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli. Pe partea de are un cip Sirf Star 3, iar la partea de conectivitate are doar USB. Ca software are iGo care e un program foarte popular în lumea GPS-urilor. Greutatea aparatului e de circa 165 grame, iar bateria cu care vine dotat e de 720 mAh. Ca o caracteristică specială care probabil că ar trebui menţionată e difuzorul.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preţ mediu, vine cu multe hărţi în pachet (inclusiv harta României), manualul de utilizare e în limba română.
Contra: are cam puţine conexiuni în sensul că era interesant dacă avea bluetooth pentru mâini libere.

Preţuri (cel mai mic preţ)

794 lei e un preţ aproximativ pentru acest GPS şi în opinia mea e destul de bun. Dacă îl vreţi la un preţ mai mic atunci ar trebui să vedeţi dacă nu există şui ca resigilat.

Alternative

R43 Professional e o alternativă mai performantă şi cu mai multe porturi la acest GPS. Performanţa şi dotările suplimentare îl fac şi ceva mai scump.

Concluzie

Sistemul de navigaţie Becker R43 Full Eu cu iGo e pentru persoanele care vor un GPS de calitate la un preţ bun.
Cu acest aparat aveţi posibilitatea de a actualiza harta în decursul a 45 zile de la activarea aparatului. Există chiar un abonament de 30 de euro care e pe 2 ani şi vă va pune la dispoziţie cele mai noi hărţi.

Te-ar mai putea interesa