Becker R43 Professional

Un sistem de navigatie Becker R43 Professional iGo Full Europe e pentru persoanele care au nevoie de un GPS pentru a nu se pierde prin străinătate. Ţi-ai cumpăra un astfel de GPS deoarece are dotări premium (faţă de Becker R43 simplu) cum ar fi ecranul de 4,3 inci cu suport touch, prezenţa conexiunii bluetooth, suportul pentru carduri de până la 32 de giga şi telecomanda inclusă în pachet. Ceva similar ar fi un 40 Premium de la Navigon, dar acest Becker are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi are harta întregii Europe inclusă în pachet.

Poze

Acasă

Specificaţii tehnice

GPS-ul Becker R43 are o capacitate maximă de memorie de 32 de giga şi un flash ROM de 4 giga. Capacitatea maximă de memorie e de 32 de giga deoarece i se poate ataşa u ncard micro SD de 32 de giga. Ecranul îl are de 4,3 inci şi e flat cu anti reflexie. Are conexiune la pentru o antenă externă şi vine cu un chipset GPS cu numele Sirf Star 3. Pe partea de conexiuni are bluetooth, USB şi active dock. Greutatea e de 172 grame, iar bateria e de 1200 mAh şi cred că va ţine destul de mult.

Păreri pro şi contra

Pro: e un gps profesional, are ecran tactil de o dimensiune decentă, are conexiuni multiple (chiar şi bluetooth), are telecomandă fără fir şi are harta întregii Europe. Un alt plus ar fi bateria care e de 1200 mAh şi astfel va ţine mai mult decât modelul precedent care avea vreo 700 şi ceva de mAh.
Contra: preţul e cam mare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Preţul acestui GPS e undeva la 1199 lei şi sunt de părere că e un preţ corect pentru un GPS profesional. Poate va fi disponibil la un preţ şi mai mic în perioada următoare dacă se va ivi o promoţie sau o ofertă cum ar fi un resigilat. Dacă va apărea ca resigilat atunci va costa undeva cu până la 100-200 de lei mai puţin. Navigon 40 Premium ar fi o alternativă la acest GPS. E o alternativă premium, dar nu e la fel de performant şi nici nu are telecomandă. R43 în varianta mai economică ar fi şi ea o alternativă, dar de la Becker.

Concluzie

Acest sistem de navigatie Becker R43 Professional Full Eu cu iGo e unul dintre cele mai bune GPS-uri deoarece are cele mai multe dotări şi nu o să găsiţi pe piaţă ceva echivalent.
P.S.: Acest model puteţi vedea că este unul diferit faţă de cel standard deoarece are o bateria de 1200 şi nu de 720 mAh.

Te-ar mai putea interesa