Becker Professional 50, sistem navigație Full Europe

Pe piață o să găsești multe sisteme de navigație, dar puține sunt profesionale cum ar fi sistemul de navigație Becker Professional 50. Acesta are un ecran mediu ca mărime și poate fi folosit destul de ușor deoarece vine cu un sistem de operare popular. Prețul său e măricel deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar nu prea are egali… poate doar pe Becker Ready 50 care e mai mult o variantă lite a acestuia.

Poze

Se poate vedea că arată destul de mult cu alternativa sa, adică cu Ready50 și nu e deloc mare. Că nu e mare e un avantaj pentru că nu vă va lua din vizibilitate și astfel nu o să vă facă să produceți un accent datorat unei proaste vizibilități. Din prima imagine se poate observa conținutul pachetului, iar dacă vreți să vedeți cum e meniul atunci puteți arunca un ochi asupra preview-ului de la final. Nu știu dacă vedeți din prima imagine, dar nu e delco mare și acest lucru poate fi confirmat de dimensiunile sale, dar și de ecranul de 5 țoli.

Pachetul
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Becker Professional50 vine cu un ecran de 5 inci cu capabilități tactile și o rezoluție de 480 pe 272 pixeli. Suportă carduri, iar memoria sa internă e de 4GB. Harta prezentă pe el e harta Europei (Full Europe) și ceva interesant e că beneficiezi de actualizări gratuite pe viață. La calculator poate fi conectat prin intermediul unui cablu USB deoarece vine cu port micro USB.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e decent; vine cu o garanție de 2 ani; cardurile suportate sunt de maxim 32 de giga pe când la alte modele cardurile sunt de maxim 4-8 giga; are numeroase funcții utile printre care se numără cea de vizualizare 3D; hărțile sunt actualizabile gratuit… pe viață și acesta e motivul principal pentru care costă mai mult.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Becker e un producător cunoscut pentru GPS-urile sale mai speciale. Și Mio scoate astfel de aparate bune, dar Becker e mai special. Din clipul de alături vă puteți forma o părere despre cum arată harta și de cât de ușor pot fi urmărit instrucțiunile. Dacă nu vă descurcați cu aparatul atunci puteți citi manualul său ori eventual să urmăriți mai multe clipuri video.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Becker Professional 50, sistem navigație Full Europe”

  1. Folosesc de 6 ani GPS-uri BECKER , sunt cele mai bune.
    In Germania am vazut acest tip(BECKER PROFESSIONAL 50) saptamana trecuta si costa 179 euro , dar noi suntem in Romania , nu ? Totul la noi este mult mai scump ca in Germania avand salarii de 10 ori mai mici !
    Succes Romania , in scurt timp cred ca nu vei mai avea locuitori !

Comentariile sunt închise.