Becker A50 Tranzit

Sistemul de navigație Becker A50 Tranzit cu harta Full Europa vine ca o alternativă la A43 și e un aparat de tip GPS care e special optimizat pentru mașini mari cum ar fi camioanele, autobuzele și rulotele. Din acest motiv are și un preţ bun Vezi prețul special de azi » ceva mai mare, dar vă recomand un astfel de aparat în cazul în care aveți un tir ori ceva de genul. Garanția aparatului e una de 2 ani și din păcate nu e posibil să o măriți la mai mult, dar poate că această facilitate va fi disponibilă în curând.

Poze

Designul nu diferă foarte mult față de celelalte modele de la Becker și aparatul având un ecran mare de 5 inci (aproape 13 centimetri) o să puteți vedea harta foarte bine. Din păcate rezoluția nu e una HD, însă e foarte bună pentru a vedea harta foarte clar. Din poza a doua se poate observa conținutul aproximativ al pachetului.

Aşa arată
Conţinutul pachetului

Specificaţii tehnice

Modelul A50 Tranzit e unul nou și se recomandă prin ecranul de 5 țoli, flash ROM-ul de 4GB și capabilitățile touch ale ecranului. Nu costă deloc mult având în vedere că e optimizat pentru autovehicule mari care sunt de vreo 5-6 ori mai mari decât un Logan. Suportă carduri microSD de până la 32 de giga și în acest fel puteți reda și alte lucruri pe el deoarece sistemul de operare e unul destul de capabil.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e ușor de folosit deoarece nu are o interfață prea complicat de accesat și manipulat; are dotări premium printre care se numără bluetooth-ul, ecranul anti-reflex și altele; vine cu harta Europei, iar pentru câteva țări (majoritatea, mai bine spus) există actualizări la zi; bateria ține destul de mult având în vedere că are peste 700 mAh.
Contra: prețul depășește 1000 lei.

Concluzie

Modelul A50 e unul destul de bun și pentru a vă face mai bine o părere despre conținutul pachetului, vă invit să urmăriți clipul de alături care e un preview destul de bun. Despre raportul dintre calitate și preț se poate spune că e unul foarte bun din moment ce majoritatea GPS-urilor de camioane au peste 1000 lei ca preț.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Becker A50 Tranzit”

  1. salut nasule , vreau sa achizitionez gps-u asta, adica o sa merg pe tir si am nevoie de unu bun, dar pretul este cam piperat…tu ce zici merita? stii vorba aia…dai bani odata si ii dai bine ? se aplica si in cazu asta?

Comentariile sunt închise.