Becker A43 Transit Full Europe, sistem navigație

Acest sistem de navigaţie Becker A43 Transit (soft camioane Full Europe) e un GPS ce se adresează şoferilor profesionşti de camioane. Spre deosebire de alte modele, acesta are caracteristici suplimentare pentru a fi de folos şoferilor de camioane. Acesta e un model recent apărut (alături de A43 Talk) şi care poate fi cea mai bună soluţie pentru cei care vor să înlocuiască vechiul GPS cu unul profesional şi performant. Îl recomand pe acesta deoarece are un preţ mai atractiv decât cel a lui A50 Transit. Modelele Transit vin cu software personalizat astfel încât să vă ofere cea mai bună rută pentru autovehiculele de dimensiuni mari. O caracteristică/dotare care nu trebuie să lipsească de pe nici sistem de navigaţie e tehnologie bluetooth, cu care puteţi prelua apeluri fără a lua mâinile de pe volan. Dacă sunteţi un şofer destul de bun şi consideraţi că un astfel gadget v-ar fi de folos nu vă de ce nu l-aţi alege pe acesta în special că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Becker A43 Transit 1
Aşa arată
Becker A43 Transit 2 1
Conţinutul pachetului

Specificații tehnice

Procesorul acestui A43 Transit e unul de 400 MHz care e suficient de performant pentru a vă calcula şi oferi ruta într-un timp corespunzător. La capitolul memorie stă foarte bine cu o memorie internă ROM de 4 GB şi una RAM de 128 Mb. Cea internă poate fi extinsă printr-un card de memorie microSD de maxim 32 GB.

Vine cu un ecran generos de 4.3 inci (după cum are şi numele) şi are o rezoluţie de 480 cu 272 pixeli. Acesta e unul tactil şi poate reproduce un număr de circa 64k de culori. Chipsetul acestui GPS e unul numit SIRF Star III GSC3TW. La capitolul software vine cu iGo 8 şi harta completă a Europei.

Alte dotări ale acestui gadget sunt următoarele: conectivitate USB, bluetooth, difuzor de 2 W şi un acumulator de de 1200 mAh de tip Li-Ion. Caracteristicile speciale ale acestui Becker A43 Transit ar fi: Lane Assist, Active Lane Assistant, Driver Alerts, Lane Guidance (care vă îndrumă pe banda corectă pentru a vira), EasyBack şi e optimizat pentru camioane.

Jos puteţi vedea programul de navigare a acestui GPS de la Becker:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: uşor de folosit, compact, e ieftin având în vedere că e o investiţie, arată bine, are bluetooth dar şi altele.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest sistem de navigaţie Becker A43 Transit e unul dintre cele mai bune modelele apărute recent şi care e ideal pentru şoferi de camioane. Jos am pus un clip cu despachetarea unui model destul de similar din punct de vedere al designului (43 Talk):

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu