Becker A43 Talk

Un astfel de sistem de navigație Becker A43 Talk Full Europe e unul dintre cele mai bune modele de pe piață și spun asta deoarece vine cu software foarte ușor de folosit și cu control vocal. Din păcate acesta nu vine cu limba română preinstalată deci trebuie să știți ceva engleză sau una dintre celelalte limbi (maghiară, italiană, germană, spaniolă etc). O alternativă mai profesională adică pentru șoferii de camioane e A43 Transit. O caracterisitică care o veți găsi la ambele modele e funcția sistemul bluetooth handsfree care vă permite să preluați și să efectuați apeluri fără a lua mâinile de pe volan și deci puteți să fiți atenți la drum în timp ce vorbiți la telefon. Software-ul acestui A43 Talk e iGO cu harta Europei (incluse hărțile a 19 țări). Deci dacă sunteți în căutarea unui GPS de ultimă generație deoarece călătoriți destul de des. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Conţinutul pachetului

Specificații tehnice

Veți observa că specificațiile tehnice ale acestuia sunt destul de apropiate de cele a modelului Transit. Are un procesor bun la o frecvență de 400 MHz iar chipsetul GPS-ului e unul SIRF Star III GSC3TW. Vine cu slot pentru card de memorie de tip microSD deoarece memoria internă nu e chiar grozavă iar memoria ROM e de 4 GB. Acel slot suportă carduri de maxim 32 de GB dar unul de 4-8 GB cred că e suficient.

Ecranul de 4.3 inci e unul TFT tactil și vine cu o rezoluție de 480 cu 272 pixeli și o protecție mată (sau Anti-Glare). Pe partea de conectivitate acest A43 Talk are bluetooth și USB 2.0 (pentru actualizarea hărților și copierea de date pe card). Are harta Europei care conține doar 19 țări și cred că printre acelea sunt și cele de care aveți nevoie. Vine cu un acumulator Li-Ion de 1200 mAh și un difuzor de 2 W.

Caracteristicile speciale ale acestuia sunt: sistem OneShot Speech Dialogue, sistem Bluetooth Handsfree, Time-dependent routing, Learning Navigation, afișare 3D pentru clădiri dar și pentru relief, Text-to-Speech, BestTracks, EcoPower System, EasyBack, Permanent Road Blocking, Smart Search, Speed Limit Warning, Lane Assist, Speed Camera Warning dar și altele. Jos am pus un clip cu softul unui model similar de la acest producător:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran cu protecție mată, multe funcții interesante, preț acceptabil având în vedere ce oferă și e un gadget foarte bun din punct de vedere calitativ.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Becker A43 Talk e un model reușit în special din punct de vedere al programului de navigație care e însoțit de multe funcții utile iar jos am pus un clip cu despachetarea acestui model:

Te-ar mai putea interesa