B-Link BL-P11-A

Acest media player B-Link BL-P11-A Full HD (deci cu redare 1080p) e o alternativă bună la un Egreat și spun asta pentru că acesta vine și cu ieșirea VGA, ieșire care nu o veți găsi la astfel de playere (majoritatea au doar HDMI). Dar în rest nu prea impresionează deoarece nu are browser web ca un Egreat R6A-II. Nu sunt multe astfel de modele în special de la acest producător, motiv pentru care o alternativă la acesta ar fi acel Egreat. Iar dacă nu aveți prea mulți bani și vă limitați în acest buget, veți face o alegere bună cu acesta deoarece poate reda cam toate fișierele cunoscute și se poate seta chiar și limba română. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din spate
Din față

Specificații tehnice

Numărul de formate media suportate e destul de mare motiv pentru care nu ar avea rost să enumăr acea listă. Important e că poate reda cam orice format video, foto și audio cunoscut/frecvent folosit. Însă, lista de subtitrări suportate e destul de scurtă: sub, ssa, acsii, aaa, srt și utf8. Dacă aveți un film cu o subtitrare care nu se regăsește printre cele menționate anterior, îi puteți redenumi extensia. Pe partea de codecuri video și decodoare pot spune că stă foarte bine: Xvid, WMV9, DTS, MPEG etc.

La capitolul conectori are HDMI, VGA, ieșire audio-video (CBVS), USB și ieșire audio. Cu ajutorul portului USB puteți conecta un hard disk extern fără probleme sau chiar și un stick de memorie. Însă, hdd-ul e cea mai bună alegere. Deasemenea are și un cititor de carduri care suportă carduri SD sau MMC de cel mult 32 de GB (puteți viziona fotografiile realizate cu aparatul foto). În pacehtul său veți găsi un cablu HDMI, telecomanda, cablul de alimentare, manualul de utilizare și calul RCA.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ideal pentru a face o mică prezentare HD, foarte compact, cititor de carduri, are ieșire VGA sau D-Sub, limba română (poate fi setat și în engleză), are un aspect plăcut, subtitrări cu diacritice, telecomandă ergonomică și un preț foarte atractiv.

Minusuri: datorită dimensiunilor sale reduse nu are ventilator de răcire.

Concluzie

Dacă doriți să redați fișiere de 47 de GB, vă recomand un model mai performant cu procesor mai bun. La acesta se poate conecta chiar și un monitor simplu cu intrare VGA și deci se adresează celor care doresc să vizioneze filme HD sau Full HD și nu aveți un player sau PC prea performant, acesta își face bine treaba. Dacă nu doriți un model prea complex și la un preț foarte interesant, acest BL-P11-A de la B-Link e cea mai bună alegere.

Te-ar mai putea interesa