AUX ASW-H12A4/NCR1, AC ieftin

Dacă te interesează un aparat de aer condiționat ieftin care să te ajute să răcești o cameră medie cu o capacitate de 12000 btu atunci AUX ASW-H12A4/NCR1 te poate ajuta în acest sens. Mulți probabil că sunt reticenți când vin vorba despre branduri de care nu au auzit precum AUX. De aceea cred că ar trebui să scriu două vorbe despre acest producător. E vorba despre un brand asiatic, mai exact chinez, specializat pe producerea de aparate de aer condiționat. O să ziceți că nu vă interesează o chinezărie, dar oare Samsung, Whirlpool etc nu sunt făcute tot în China? Ca să vă liniștesc trebuie să spun că Aux e un brand certificat care ocupă un loc fruntaș în producția de electrocasnice în China.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu trebuie uitat să luați și un serviciu de instalare aparate de aer condiționat așa încât să nu aveți stres. Dacă vă interesează acest model atunci ar trebui să vă grăbiți deoarece e cel mai vândut aparat. Eu recomand să-l luați de pe net, iar dacă stați într-un oraș unde aveți magazine mari de electrocasnice atunci recomand să faceți și o rezervare online deoarece după cum ziceam aparatele acestea trec foarte bine, iar stocul ar putea fi epuizat în a doua zi.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față e unul dotat cu compresor Toshiba, iar pe partea de răcire se descurcă atât de bine încât are clasa A de energie de răcire. Probabil că nu te-ai fi așteptat, dar aparatul se descurcă la fel de bine și pe partea de încălzire deoarece are tot A și la acest capitol.

Plusurile acestui model ar fi că nu costă prea mult, că are o unitate interioară destul de silențioasă (38 decibeli) și că e foarte ușor (atât unitatea interioară cât și exterioară).

Modelul acesta e unul care se adresează în principal persoanelor în căutarea unei soluții pentru a face zilele caniculare mai plăcute. O să vezi că merită banii chiar dacă nu vine de la un brand super cunoscut.

Te-ar mai putea interesa