Asus Zenbook UX561UA-BO004T, laptop seria Flip cu HDD și SSD

Laptopul Asus Zenbook UX561UA-BO004T e o variantă destul de interesantă care poate ține locul a două gadgeturi. Deci poate fi folosit ca un model convențional sau alegeți să folosiți ecranul touch ca o tabletă. Deci nu e chiar atât de scump când ne gândim că nu mai aveți nevoie de o tabletă, plus că nu veți găsi una cu ecran atât de mare. Nu recomand cele cu ecran detașabil dar nici nu sunt modele foarte multe pentru că vin cu alte tipuri de componente și nu cred că vreți să faceți un compromis.

Din poze se vede foarte bine că are balamale ceva mai speciale și că ecranul e unul ce se pliază pentru că e cu tehnologie touch. Astfel, laptopul poate deveni o tabletă interesantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul face parte din cea mai recentă serie numită Kaby Lake R care are 4 nuclee și placă video integrată decentă. Oricum nu veți rula jocuri 3D pe acesta, ci îl veți folosi doar pentru taskuri simple. Tehnologia touchscreen nu e una prea populară pentru că foarte puține laptopuri o au, deoarece afectează destul de mult prețul laptopului.

Aș putea spune că discutăm de un model premium deoarece e însoțit de Windows 10 care e și software-ul recomandat de brand.

Păreri pro și contra

E echipat la fel de bine ca un laptop clasic doar că e prezent unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață. E acel tip de laptop care nu necesită nici un upgrade hardware, adică are medii de stocare foarte bune și suficientă memorie RAM. Porturile acestui laptop sunt destul de puține și sunt exact cele care contează. Construcția sa e mult mai rigidă decât cea a unui laptop clasic .

Asus UX561UA-BO004T se adresează celor care vor un model seria Flip adică să puteți plia ecranul complet pentru ca să navigați ceva mai ușor pe net. Poate fi folosit ca în poza de sus astfel veți avea ambele mâini libere și se poate pune și un mouse wireless pe birou dacă nu vă plac firele din jurul laptopului.

Lasă un comentariu