Asus ZenBook UX550VE-BN015T, ultrabook de gaming cu GTX 1050Ti

Ultrabookul Asus ZenBook UX550VE-BN015T face parte dintr-o serie care e cunoscută pentru componentele mai avansate care le introduce într-o carcasă compactă. Nu veți vedea foarte multe laptopuri de 1.8 kg cu un i7-7700HQ, SSD M.2 și GTX 1050Ti. Costă mai mult pentru că e un laptop elegant și se vede ușor că are o carcasă metalică neagră. Alte modele pot fi pe alte culori însă mie îmi place mai mult culorile închise la culoare, iar aluminiul e mai plăcut la atingere decât plasticul.

Laptopurile Zenbook Pro au Windows 10 preinstalat și puteți lua pachetul Office 365 la un preț bun alături de acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop pot fi găsite și pe seria Republic of Gamers doar că acesta nu are același sistem răcire, suport pentru mai multă memorie RAM sau construcție. Îmi place că laptopurile tind să fie cât mai subțiri și ușor de transportat, doar că prețurile sunt ceva mai mare în cazul seriilor premium, iar Zenbook Pro e una dintre ele.

Inițial ați zice că nu are un ecran mare pentru că nu are acea tastatură numerică, ei bine, ecranul e tot de 15.6 inci doar că ajunge până în margini. Laptopul suportă chiar mai multă memorie RAM, în caz că vreți să faceți un mic upgrade. SSD-ul prezent pe acest laptop e unul dintre cele mai bune de pe piață.

Păreri pro și contra

E echipat cu un sistem audio foarte avansat deoarece creează un efect surround, un hardware foarte avansat, conectivitatea e foarte bună, autonomia poate atinge cel mult 14 ore, un ecran cu specificații bune și o tastatură plăcută cu funcție de iluminare. Windows 10 e singurul OS care-l recomand pe acesta și alături de acesta puteți instala un pachet de aplicații office și un antivirus bun. Optați pentru un mouse wireless pentru a mări productivitatea și veți reduce cablurile de pe birou, iar routerul wireless trebuie să fie unul modern (Dual Band cu WiFi ac) pentru a naviga fără probleme pe net.

Asus ZenBook UX550VE-BN015T costă ceva mai mult decât un laptop de gaming cu același hardware însă veți avea un gadgete mult mai premium care va atrage multe priviri.

Te-ar mai putea interesa