Asus ZenBook UX550VE-BN014R, ultrabook cu Windows 10 Pro

Ultrabookul Asus ZenBook UX550VE-BN014R arată foarte bine pentru că are o carcasă din aluminiu și e de culoarea albastru închis. Chiar dacă nu e la fel de vizibil ca un model argintiu, tastatura e iluminată pentru a putea lucra oricând pe el. E o serie de top care vine cu Windows 10 Pro preinstalat, care e ideal pentru mediul business. Componentele sale sunt similare cu cele de pe laptopurile de gaming, adică avem un procesor i7 de tip HQ și placa video GTX 1050 Ti.

E alternativa perfectă la un laptop de la Apple, doar că aveți un hardware mult mai avansat care poate fi folosit și pentru gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Finisajul albastru de la această versiune e chiar unul elegant și nu cred că există altul de la alt brand care să arate mai bine. Sunt și câteva modelee pe negru, în cazul în care sunteți atrași mai mult de acea culoare. E destul de ieșit din comun faptul că are un procesor i7-7700HQ și placa video e o versiune Ti. Doar seriile multimedia și ROG au așa un hardware, însă dotările diferă pentru că au o construcție diferită.

Se mișcă foarte bine cu un SSD și acei 8GB RAM, mai că nici nu e nevoie de un viitor upgrade.

Păreri pro și contra

Sunt prezente porturi cu viteză de transfer superioară și aici mă refer la USB 3.0 și cel de tip C. Autonomia e foarte bună la astfel de laptopuri pentru că sunt introduse baterii mai bune, iar componentele sunt relativ aceleași. Nu veți găsi multe ultrabookuri cu un hardware pentru gaming, dar nu vă obligă nimeni să-l folosiți doar pentru jocuri. Poate fi folosit ca un laptop oarecare doar că are un preț ceva mai piperat, dar consider că e justificat.

Acest Asus UX550VE-BN014R e un gadget care impresionează la toate capitolele și care arată foarte bine, că doar face parte din seria Zenbook Pro. Dacă nu vă puteți conecta decât cu fir la internet, atunci vă puteți folosi de cablul adaptor inclus în pachet.

Te-ar mai putea interesa