Asus ZenBook UX550GE-BN022R, ultrabook cu i5-8300H și Windows

Asus ZenBook UX550GE-BN022R e un laptop al anului acesta care se pretează drept desktop replacement deoarece are componente de top. Iar, construcția e de ultrabook, fiind foarte subțire și cu o portabilitate excelentă.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv foarte rapid. Din imaginea alăturată puteți vedea cât de bine arată. În opinia mea acest model e perfect din punct de vedere vizual.


Pro și contra

Laptopul Asus ZenBook UX550GE-BN022R e unul dotat cu procesor quad core i5-8300H și cip grafic GTX 1050 Ti. Aceste două componente sunt unele de gaming și fac laptopul foarte bun în editări video ori alte sarcini solicitante.
Portabilitatea este extremă prin faptul că are o greutate de 1,9kg și o baterie care ține undeva la 10 ore.
Securitatea e și ea bună prin prezența unui cititor de amprente care permite să te loghezi la Windows fără parolă.
Iluminarea tastaturii e făcută cu lumină argintie care e foarte plăcută.
Sistemul de operare e Windows 10 versiunea Pro, iar în acest fel puteți intra rapid pe Internet.
La capitolul memorie acest dispozitiv dispune de M2 de 512GB (e mult mai rapid decât un SSD normal) și memoria RAM de 8GB.
Din păcate nu are LAN, dar are adaptor USB 3.0 la RJ45. Viteza USB 3.0 ar trebui să fie de undeva la 5Gbps, deci ar trebui să vă funcționeze la viteze optime Internetul Gigabit… dacă aveți un astfel de abonament.

Verdict

Notebook-ul acesta e unul pentru cei interesați de un model care să fie bun la orice sarcină și care să aibă o portabilitate bună.
Poate fi utilizat și la jocuri deoarece are două ventilatoare care asigură o răcire optimă, dar trebuie ținut minte că nu e vorba despre un laptop de jocuri, ci de un ultrabook.
Construcția e una robustă deoarece vorbim de o carcasă realizată din aluminiu. În acest fel laptopul e ceva mai ușor și mai rezistent.

Te-ar mai putea interesa