Asus ZenBook UX550GE-BN021R, ultrabook mare cu Windows 10 Pro

Ultrabookul Asus ZenBook UX550GE-BN021R are componente foarte bune și îl vor aprecia utilizatorii care folosesc aplicații profesionale de editare sau care joacă jocuri din când în când. Pot fi și alte configurații ori culori, însă acesta oferă exact ce aveți nevoie. Sunt destul de multe serii care oferă un design similar și portabilitate superioară, însă caracteristicile speciale nu pot fi chiar același. Cu alte cuvinte, fiecare serie oferă avantaje și dezavantaje, iar voi le alegeți pe cele care vă convin.

Designul e unul premium și se poate vedea ușor că finisajul e unul atrăgător, iar culoarea e una vie – albastru închis. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui laptop se numește i5-8300H și e unul conceput pentru gaming și nu numai, se poate observa că are o viteză de procesare mai mare decât restul. Placa video proprie nu e foarte performantă, însă are și una dedicată care e populară pe seriile de gaming. E vorba de modelul GTX 1050 Ti care e satisfăcător pentru majoritatea utilizatorilor.

Ecranul său e unul ceva mai avansat decât la generațiile precedente iar rezoluție e standard Full HD. Nu e precum un IPS însă veți lucra pe el de la distanță destul de mică, motiv pentru care nu mai are importanță panelul. Se poate conecta un monitor lângă acesta dacă vreți să măriți spațiul de lucru sau poate vreți să vedeți mai multe detalii.

Păreri pro și contra

Laptopurile acestui brand au evoluat destul de mult și au ajuns să fie destul de populare, iar în ultimii ani am văzut un număr mare de modele premium. Utilizatorii sunt tot mai pretențioși pentru că laptopurile sunt tot mai cerute și pot înlocui foarte ușor un desktop. Aveți multe porturi și tehnologii fără fir, care le puteți folosi pentru diferitele gadgeturi.

Asus UX550GE-BN021R e realizat din aluminiu care multe alte modele din alte serii, astfel el e destul de portabil și poate fi transportat precum o mapă. Se adresează tuturor utilizatorilor, chiar și celor din mediul business pentru că vine cu cea mai bună versiune de Windows 10 – varianta Pro.

Te-ar mai putea interesa