Asus ZenBook UX530UX-FY029T, laptop multimedia cu i7 și GTX 950

Ultrabook-ul Asus ZenBook UX530UX-FY029T e unul pentru sarcini multimedia întrucât e dotat cu procesor i7 și placă video GTX 950 de la Nvidia. Datorită componentelor precum și prezenței sistemului de operare Windows 10 acest laptop e bun pentru acasă, dar și la birou.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest model, mai exact e un laptop de culoare albastră care are un aspect sobru și care e perfect în mediul business cât și la utilizare acasă.


Pro

Asus ZenBook UX530UX-FY029T e un dispozitiv dotat cu procesor i7-7500U care are două nuclee și suficientă putere pentru a rula orice.
Procesorul e susținut de 16GB memorie RAM (tip DDR4) și o placă video GTX950 cu 2GB memorie RAM.
Pentru stocare se folosește de un SSD tip M.2 care are o capacitate de 512GB. Aceasta e cea mai rapidă stocare posibilă și veți vedea cum totul va rula fluent 😉
Ecranul de 15.6 inci e unul cu unghiuri de vizualizare 178 grade, adică perfecte. Pentru a nu fi un ecran deranjant acesta e unul cu strat anti-glare, iar dacă vreți să vedeți filme Blu-ray atunci trebuie să știți că are rezoluție 1920×1080 pixeli (Full HD).
Pe partea de conectică stă foarte bine deoarece are wireless ac 2×2 care-i de 6 ori mai rapid decât standarul N și promite viteze de până la 867Mbps.
Și sunetul e unul ok fiind vorba despre unul Harman Kardon.

Contra

Nu dispune de unitate optică (adică DVD), dar aplicațiile pot fi instalate de pe Internet ori de la memorii USB (are 4 porturi USB).

Concluzie

Dacă vă doriți un laptop care să se prezinte bine din toate punctele de vedere atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Nu am menționat nimic despre autonomia bateriei, iar din această cauză trebuie să vă spun că e una care ține până la 9 ore, iar în combinație cu greutatea de 1,6kg oferă o portabilitate excelentă.

Te-ar mai putea interesa