Asus ZenBook UX530UQ-FY032T, ultrabook albastru de 1,6 kg

Ultrabookul Asus ZenBook UX530UQ-FY032T e mult mai atractiv decât un laptop clasic deoarece are construcție diferită, componente premium și performanțe ridicate. E de apreciat că laptopuri atât de subțiri pot avea atâtă memorie RAM, o placă video dedicată și spațiu de stocare. Bineînțeles, nu discutăm de un hard disc ci de un SSD de ultimă generație cu capacitate de 512GB. Poate rula conținut 1080p pentru că are un ecran cu rezoluție corespunzătoare și nu pentru că are placa GeForce 940MX.

Din poza de jos se vede foarte bine acest model care e pe albastru dar pot fi și alte culori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul său Core i7 e un Dual Core de 2.7 GHz cu placă video Intel HD Graphics, dar pentru sarcini mai grele are GeForce 940MX. Aceasta e destul de populară pentru că a fost prezentă mult timp pe laptopurile multimedia și poate rula multe titluri. Ecranul e chiar superb și se poate vedea din prezentări unghiurile de vizionare decente.

Seria Zenbook e una mai deosebită decât restul și se vede după construcție, finisaje și performanțe. Memoria RAM de pe acesta are o capacitate de 16GB și voi puteți încerca chiar și jocuri 3D cu așa componente. Un laptop creat special pentru jocuri nu poate fi atât de subțire deoarece răcirea se face cu mai multe ventilatoare și evacuării (pentru un un airflow mai bun).

Păreri pro și contra

Pentru că e un gadget premium, acesta oferă utilizatorilor: tastatură iluminată, cititor de amprentă, Windows 10 și construcție din aluminiu. Pe lateral sunt o mulțime de porturi care permit conectarea oricărui periferic, dar pentru acesta aș recomanda un mouse wireless, că doar țineți la portabilitate și să fie cât mai puține cabluri în jurul său. Spre deosebire de la un laptop simplu, cel de sus are autonomie mai bună.

Asus UX530UQ-FY032T nu e singurul model din serie care arată așa și e performant, dar poate că nu vă doriți un procesor inferior sau fără placă video dedicată. Pentru doritori, am pus următoarea prezentare care e cu o altă variantă pe albastru:

Te-ar mai putea interesa