Asus Zenbook UX461UN-E1006T, ultrabook convertibil din seria Flip

Ultrabookul Asus Zenbook UX461UN-E1006T e unul care poate fi folosit în multe moduri deoarece are o construcție convertibilă și o configurație multimedia. Ecranul pliabil e unul cu tehnologie touch, deci acesta gadget poate fi transformat ușor într-o tabletă dar nu e detașabil ca în alte cazuri. Chiar îmi place combinația de culori și dă impresia de laptop modern, iar ceva mai bun decât acesta nu prea veți găsi. Prețul e unul foarte bun ținând că poate fi folosit ca tabletă și ecranul e unul tactil.

Acest ultrabook are balamale 360, adică puteți plia la maxim ultrabookul după cum e demonstrat în clipul de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul prezent pe acesta face parte dintr-o generație nouă numită Kaby Lake R, care oferă modele Quad Core Core i5 și Core i7. Chiar dacă sunt variante eficiente de tip U, sunt multe peste variantele din generația precedentă și sunt similare cu cele de tip HQ. Ecranul e unul dintre cele mai performante de pe piață și e unul de tip touch (tactil). Datorită balamalelor speciale, acest model poate fi folosit în multe moduri. În modul tabletă nu mai e nevoie de un stand cum erați obișnuit până acum cu o tabletă clasică.

Păreri pro și contra

Acest model prezintă cele mai importante porturi și dacă vă decideți să folosiți un mouse, luați în calcul unul wireless pentru că ultrabookul are bluetooth 4.2. Cititorul de amprente a devenit o dotare standard pe laptopurile ceva mai scumpe și se poate vedea destul e bine din poza de sus. Chiar dacă e un model de 14 inci, poate fi folosit pentru a viziona un film sau pentru muzică deoarece are difuzoare Harman Kardon și un ecran cu unghiuri de vizibilitate foarte bune. Probabil singurul minus al seriei ar fi ecranul lucios, că doar e tactil.

Asus UX461UN-E1006T din seria Zenbook Flip 14 care e una nu foarte populară pentru că nu orice utilizator își permite un astfel de model. E necesar un buget mare pentru un așa laptop, dar ceva mai ieftin e o variantă fără placă video dedicată sau fără ecran touch.

Te-ar mai putea interesa