Asus Zenbook UX461UA-E1012T, ultrabook Flip cu i5-8250U

Asus Zenbook UX461UA-E1012T e un dispozitiv de tipul ultrabook dotat cu procesor i5 quad core și cu un ecran care poate fi rotit așa încât să poată fi utilizat pe post de tabletă. Poate fi utilizat acasă cât și în mediul business deoarece are Windows 10.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și are componente noi care fac ca totul să ruleze fluent. Procesorul e unul model i5-8250U cu patru nuclee și face parte din noua serie Kaby Lake R.


Avantaje

Modelul Asus Zenbook UX461UA-E1012T e unul avansat din punct de vedere tehnologic deoarece are procesor quad core, 8GB memorie RAM, wireless ac și wireless ac.
Ecranul acestui dispozitiv nu doar că poate fi rotit, dar care are rezoluție 1920×1080 pixeli și tehnologie touch. Diagonala sa e una de 14 inci, iar în acest fel putem să vedem chiar și filme.
Pentru stocare are un SSD de 256 de giga și memorie RAM tip DDR3 cu capacitate de 8GB.
Portabilitatea acestui dispozitiv e una ok deoarece greutatea e una de 1,5kg, iar bateria e una care’ine mai mult de 6 ore… în funcție de ce faceți pe el.

Dezavantaje

Comparativ cu un laptop tradițional acesta e ceva mai scump, dar vă asigur că-și merită banii deoarece oferă o multitudine de facilități… pe lângă faptul că e un aparat 2 în 1 (tabletă PC și laptop).
Numărul de porturi e unul redus, mai exact are doar două USB-uri (tip 3.0). Dacă doriți să conectați mai multe dispozitive atunci acest lucru va fi problematic ori veți fi nevoiți să utilizați un USB Hub.

Verdict

Dacă ești interesat de un laptop multivalent care să arate bine și care să poată fi transformat în tabletă atunci acest Zenbook Flip e recomandarea mea.
Despre seria Zenbook trebuie spus că e una premium adresată persoanelor care sunt interesate de ceva mai special.

Te-ar mai putea interesa