Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ZenBook UX461FA-E1013T, ultraportabil cu balamale 360

Asus ZenBook UX461FA-E1013T e puțin mai diferit decât altele pentru că are tehnologie touch, motiv pentru care și prețul e ceva mai mare. Un ecran touch permite o interacțiune diferită, adică veți folosi degetele în loc de mouse însă pentru aplicații office tot e nevoie de un mouse. Eu aș recomanda unul fără fir de la Microsoft și nu trebuie să fie foarte mare, pentru a-l putea transporta ușor (îl puteți ține ușor într-un buzunar). Chiar dacă e subțire, ventilație se face destul de bine prin partea stângă.

Balamalele acestea fac ca ecranul să se plieze complet și nu e nevoie de nici un stand în modul tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Configurația acestui model e una destul de interesantă pentru că are noul Core i7 Whiskey Lake, iar pentru taskuri zilnice e foarte ok. Acesta se comportă excelent cu o memorie RAM de 8GB și un SSD atât de mare. Poate că nu aveți la fel de mult spațiu ca și cu un hard disc, însă totul va porni într-un timp foarte scurt.

Anumite fișiere pot fi stocate pe cloud sau chiar pe un hard extern cu interfață USB 3.0. Transferul se face rapid și acele date pot fi transportate ușor și vor fi în siguranță.

Păreri pro și contra

Sunt incluse și câteva accesorii care le puteți folosi zi de zi: husă subțire de protecție, adaptor 45W, adaptor la mufă LAN și un stylus pen. Acest stylus pen e perfect pentru acei utilizatori care sunt mai creativi sau poate nu vă place amprentele pe ecran, ecranul se poate curăța cu o microfibră. Un așa laptop vine și cu Windows 10 preinstalat, dar și voi l-ați fi putut instala cu ajutorul unui stick USB. Avem și cea mai nouă versiune de bluetooth – 5.0, pentru ca voi să puteți folosi periferice de la o distanță mai mare, însă și transferul de date e mai mare.

Asus ZenBook UX461FA-E1013T are porturi dispune pe ambele părți și consider că sunt amplasate destul de bine. În prezent sunt destul de multe periferice cu interfață fără fir.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu