Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Zenbook UX433FA-A5082T, ultrabook albastru cu memorie 16GB

Ultrabookul Asus UX433FA-A5082T e varianta cu ceva mai multă memorie RAM decât restul alte variante, dar să nu uităm nici de SSD-ul foarte – 512GB. Acesta se descurcă foarte bine în orice situație și puteți folosi chiar și aplicații profesionale. Noul ecran NanoEdge iasă ușor în evidență pentru că are margini destul de subțiri, astfel că laptopul e destul de mic. Greutatea sa e desul de scăzută pentru că are o carcasă metalică și tastatura numerică o găsim în touchpad, cum am văzut la seria Zephyrus.

Are un design destul de elegant și se vede din orice unghi l-ați privi. Îmi place foarte mult acea dungă aurie din partea de sus dar și faptul că laptopul e ridicat puțin la deschiderea ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acest model are un procesor destul de interesant pentru că performanțele sale se apropie de cele ale unui model de gaming. Are integrată o placă video care devine utilă chiar și când rulați conținut video de calitate.

Ecranul e suficient de mare și se vede din prezentări, iar voi puteți folosi un televizor ca monitor dacă vreți o imagine mai mare. Chiar nu are nevoie de nici o îmbunătățire cum se întâmplă în cazul altor laptopuri. Oricum, e foarte subțire și rapid, însă nu-l recomand celor pasionați de jocuri pentru că nu are acea placă video dedicată și un sistem de răcire prea avansat.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt destul de bune cu noul Core i7 pentru că are 4 nuclee ca și generația precedentă, dar și restul hardware-ului e foarte important. E echipat cu unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață, carcasă rigidă, cameră web IR, difuzoare Harman Kardon și multe altele. Designul e foarte atrăgător că doar e un laptop ultraportabil din seria Zenbook și culoarea e una bine aleasă, adică e plăcută.

Asus Zenbook UX433FA-A5082T poate fi folosit chiar și în cadrul companiilor deoarece vine cu software licențiat, iar autonomia bateriei e una foarte generoasă. Merită să alegeți un gadget care să atragă priviri și care poate să țină locul unui PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu