Asus ZenBook UX433FA-A5047T, ultrabook argintiu cu tastatură numerică

Ultrabookul Asus ZenBook UX433FA-A5047T e unul dintre acele modele care aparent nu au acea tastatură numerică, însă o regăsim în touchpadul său și poate fi dezactivată dacă nu doriți să o folosim. Această implementare e foarte bine gândită și va fi apreciată de cei care lucrează cu numere. Arată foarte bine cu tastatură pe aceeași culoare cu restul laptopului, iar seria și brandul sunt evidențiate de o linie aurie. Poate că pe acesta nu vom vedea cel mai scump procesor de pe piață, însă nu e nevoie de altceva pentru că are 4 nuclee și o placă video bună.

Arată foarte bine chiar și pe culoarea argintie, ținând cont că până acum am văzut doar modelele pe albastru închis. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus ZenBook UX433FA A5047T

Modelul Core i5-8265U nu e foarte popular pentru că discutăm de o generație recent lansată care e diferită de cea care o vedem la modelele TUF. Placa video a acestui model procesor poate rula conținut 1080p fără probleme. Laptopul nu poate fi upgradat ca și în cazul variantelor clasice.

Porturile sunt dispuse pe ambele părți pentru că modelul e destul de subțire în partea din față. Tastatura cu funcție de iluminare e destul de utilă indiferent de utilizator pentru că vă permite să lucrați în orice condiții. Windows 10 preinstalat e un plus pentru orice laptop pentru că aveți software licențiat și puteți lucra pe el imediat.

Păreri pro și contra

Componentele sale sunt destul de interesante și fac parte din generații mai recente, însă nu avem nevoie de componente cum sunt pe laptopurile de gaming. Ecranul său e un NanoEdge de 14 inci cu panel destul de avansat, motiv pentru care calitatea imaginii va fi una destul de ridicată. Greutatea laptopului e destul de scăzută și va fi apreciate de utilizatorii care se află mai tot timpul în mișcare.

Asus UX433FA-A5047T e un model destul de avansat și touchpadul acestuia are o funcție în plus, după cum am menționat mai sus. Dacă vi se pare cam scump, atunci alegeți pe unul dintr-o serie inferioară și vă recomand să alegeți variante cu SSD pentru că se mișcă mai bine.

Te-ar mai putea interesa