Asus ZenBook UX430UQ-GV008T, ultrabook cu i5-7200U

ASUS ZenBook UX430UQ-GV008T e un ultrabook adresat celora interesați de un laptop cu portabilitate ridicată și performanțe peste măsură. Acest model are o greutate de undeva la 1,2 kilograme, iar bateria ține vreo 4-8 ore în funcție de ce faceți pe el.
Cu un astfel de laptop puteți să jucați jocuri complexe precum și să editați filmări ca mai apoi să le puneți pe Youtube.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop cu Windows 10 preinstalat și o mulțime de lucruri utile (SSD, ecran FHD, memorie RAM DDR4).


Caracteristici

Modelul acesta de Zenbook are o diagonală de 14 inci, iar ecranul e unul cu rezoluție FHD precum și cu strat anti-glare așa încât să aveți parte de imagini cât mai clare.
Stă bine pe partea de memorie RAM deoarece are 8 giga tip DDR4. Că tot am zis despre memorie trebuie să vă spun că are și placă video mai puternică model 940MX cu 2GB RAM GDD3. Aceasta e una numai bună la jocuri.
Pentru conectarea la net vă puteți folosi de wireless ac, adică wi-fi cu suport Gigabit.
E realizat din materiale de calitate, mai exact are carcasă din aluminiu, iar din această cauză e mai ușor.
Pe timp de noapte acest model e unul care se folosește de tastatura iluminată așa încât să vedeți pe ce taste apăsați.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un ecran clar, că are SSD, procesorul rapid și placa video cu memorie dedicată. Prezența Windows 10 e un mare plus deoarece puteți intra pe net din prima. (Recomandarea mea ar fi să nu înlocuiți sistemul instalat cu altul, indiferent că e vorba despre o altă versiune de Windows 10 sau ceva distribuție Linux)
Contra achiziției ar fi că nu are mai mulți RAMi și că placa video nu e GTX.

Concluzie

Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum se prezintă acest model. Se poate vedea că e un model cu ecran de 14 inci și că în partea dreaptă nu are tastatură numerică.

Te-ar mai putea interesa