Asus Zenbook UX430UN-GV071T, ultrabook roz de 14 inci

Utrabookul roz Asus Zenbook UX430UN-GV071T e unul multimedia și reiese din numele său, dar și din configurația sa. Cu alte cuvinte, are o placă video GeForce MX150 care e destul de performantă astfel că puteți rula conținut video de calitate și jocuri. E foarte important ca laptopul să fie cât mai performant pentru că vi-l doriți pentru o perioadă îndelungată. Tot mai multe laptopuri au în dotare SSD-uri M.2 deoarece sunt rapide, instalarea e ușoară și ocupă puțin spațiu. Hard discurile sunt prea lente și utilizatorii nu mai sunt interesați de spațiu mare de stocare (256GB fiind suficient).

Nu e vorba de un roz țipător ci de unul metalizat care e plăcut la vedere și la interior are o tastatură neagră. Spun asta deoarece alte serii oferă o tastatură roz, însă e iluminată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest brand e unul popular, pentru că cele mai apreciate și vândute laptopuri sunt de la acesta. Acest succes se datorează fiabilității laptopurilor, dotărilor oferite, prețurilor corectă și designului competitiv. Trebuie să menționez că acesta e genul de laptop care nu mai necesită nici un upgrade.

Tot mai multe laptopuri prezintă cititorul de amprentă pentru o autentificare mai sigură, că doar mai toate telefoanele îl au.

Păreri pro și contra

La capitolul performanță chiar impresionează deoarece are cel mai nou Core i5, o placă video cu consum redus și totul pornește rapid. Nu se compară cu un laptop clasic deoarece are o greutate mult mai mică – 1.3 kg, iar construcția e mult mai robustă (metalică). Ecranul e unul dintre cele mai apreciate de la ora actuală – NanoEdge de 14 inci. Acesta e prezent și pe serii de laptopuri mai mari dar nu cred că acesta e singurul motiv pentru care l-ați alege.

Asus UX430UN-GV071T e un gadget portabil de culoare roz care poate fi folosit de persoana iubită și care nu costă foarte mult. Există și alternative pe alte culori dacă vă place configurația, doar că numele e diferit. Din nume se poate observa dacă are sistem de operare Windows 10 sau nu (terminația).

Te-ar mai putea interesa